Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczyt szczytów hipokryzji Grodzkiego |
I oczywiście trzeba zacząć idea egzekwowania przepisu dotyczącego sprzedaży szczeniakow spoza hodowli. jedną dwie trzy kary finansowe i przejdzie ochota na handel.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczyt szczytów hipokryzji Grodzkiego |
Przestańcie narzekać, tak jak kolega wyżej napisał. Przecież możliwość pracy 300 lub więcej godz. miesięcznie daje same pozytywy. Można odłożyć całe 800 zł. miesięcznie, bo nie masz czasu wydać tych pieniążków. Jedzenie masz w pracy, no chyba że pracodawca przyłapie cię na podjadaniu, może za pierwszym razem wspaniałomyślnie dostaniesz tylko upomnienie, ale wtedy będziesz musiał od tych 8 stówek odjąć 4 na jedzonko i jak mieszkasz z rodzicami to po 20 latach odkładania będziesz mógł sobie kupić kawalerkę w starym budownictwie. No chyba że, mieszkasz sam w wynajętym mieszkaniu, wtedy zaczynają się niewielkie problemy, ale dalej myślimy pozytywnie i idąc śladem pewnego studenta, który za 31 zł przeżył miesiąc dodając do tego rachunki, których nie ma wiele, bo na prąd i wodę nie wydajesz praktycznie nic, bo jesteś w pracy, zawsze możesz odłożyć te 2 stówki. A więc głowa do góry i pozdrawiam kolegę marcina20
|
|
i jak transport sie znalazł?
|
|
Ja już od dawna mówię że granica pełnoletności powinna byc podniesiona. to raz a dwa że musi byc coś zrobione z tymi oszustami (instruktorami nauki jazdy). nie raz bylem swiadkiem jak na 1 godzinie jazdy ktos juz czekal na egzamin bo po znajomosci instruktor pouzupelnial wczesniej godziny dla tej osoby. po trzecie wziac sie za tych pryków z WORDu, którzy olewają na błachych sprawach ludzi którzy umieją jeździc na rzecz tych kopletnie nie radzacych sobie na drodze za to majacych rodzinke w policji itp. Teraz gówniarz (21l) sobie bedzie zwalnial do konca zycia ale rodzina tragedie przezywac bedzie bardzo dlugo. i jeszcze jedno na koniec... drodzy kierowcy KTO MA PIERSZENSTWO NA OSIEDLACH? gdy wjezdzacie w znak d 40??? tak korzystajcie teraz z google albo dzwoncie do rodzinki ktora zalatwila wam prawko, otoz odpowiedz jest prosta - PIESZY. wiec nie gapcie sie glupio bo moge sobie chodzic srodkiem i to wy macie sie przede mna zatrzymac a nie ja przed wami. tak wiec do nauki aby nie bylo wiecej ofiar
|
|
do happy:mam namiary do bardzo dobrej wróżki jeśli chcesz podaj e-maila to dam ci.
|
|
Ci to nie mają na ten temat wogle pojęcia nie powinni się odzywać dobra wróżka wszystko ci powie,oczywiście nie wszystko w 100% może się sprawdzić ale w 90% uważam, że tak.Ci co tam piszą, że kto wierzy w wróżki to ciemnota sam nią jest.Trzeba się przejść zobaczyć dopiero się wypowiadać.Jeśli chodzi o to z Grąd to ona już nie przyjmuje.Nie jest ona zła bo sama byłam u niej parę razy ale jest jeszcze lepsza. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
stawiam na opony
|
|
do laur1111xxx jak mozesz to podaj mi tez te namiary skorzystam i poruwnam z moja wrozka czy bedzie jakies podobienstwo , marek007@op.pl
|
|
Wiem że przez internet wszystko sie łatwo mówi, ale praktycznie nikt nic nie robi :( Sama Elina świata nie zbawi, chociaż bardzo dużo robi, aby pomóc zwierzętom.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |