Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zjednoczona Prawica, tak jak każda władza, po prostu gnije |
Anusewicz nikomu go nigdy nie polecę nie mogę pisać o szczegółach ale to jest totalna porażka moi adwokaci z Warszawy byli w szoku jak zobaczylyli działania tej osoby, od spraw rozwodowych tylko Pani Krasowska kultura,profesjonalizm i dbałość o klijenta ,w przeciwieństwie do poprzednika ,który nic nie zrobił i jeszcze nie można z nim było się skontaktować ,nie odbiera telefoów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zjednoczona Prawica, tak jak każda władza, po prostu gnije |
Chyba jedyną skuteczną metodą byłob y słanie pism do właściwych instytucji odpowiedzialnych za środowisko: wójt, starostwo; nie wiem. Ale to poiwinno być skuteczne - warto w takim piśmie poprosić o zachowanie anonimowości, bo chamy bywają mściwe. Wtedy i budżet poprawiłby się, i buraki dostaliby, co im się należy, porządnego kopniaka. Tak nie mże być - ktoś pracował, kupił sobie kawałek czegoś, np. lasku, dba o to, a jakiś tam gnoj śmieci. Tu trzeba uwrażliwić policję, sanepid, wójta. Do skutku.
|
|
najgorsze w tym wszystkim jest to że podbija mnie na myśl o tym ,że korzystałam ja i moi znajomi z tej karczmy .Zapraszałam na obiady mioch gości i znajomych z zagranicy.Po tych doniesieniach nigdy się tam nie pojawie,nie rozumiem dlaczego nie wkroczyła tam inspekcja pracy ,sanepid z Białegostoku i prokuratura.Apropo tego człowieka .który odważył się napisać o kulisach tej jadłodajni ,chwała mu za to gdyż nie można dać się poniżać,pracować ponad ludzką wytrzymałość i jeszcze milczeć .Wiele osób narzeka na traktowanie złe przez pracodawców .a jak ma być dobrze gdy każdy narzeka i pozwala tarzać się po podłodze i nic nie powie tylko udaje i jeszcze uśmiecha się do pracodawcy którzy jak widzą osobę słabą to jeszcze bardziej się nakręcają.
|
|
Witam, około godziny 8:10-8:20 na alejkach papieskich zgubiłam telefon. Trasa łącząca ks. Anny z Prusa - okolice przedszkola. Telefon jest stary, nic nie warty. Bardzo proszę uczciwego znalazce o zwrot, jeśli nie telefonu to chociaż karty SIM. kontakt pod nr 781 498 228 z góry dziękuję
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |