Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Można nazywać ONR organizacją faszystowską - uznał Sąd Najwyższy. |
zenit no nie mow ze to byles ty.. sory gosciu nie wiedzialem .. nastepnym razem walniemy po szklanie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Można nazywać ONR organizacją faszystowską - uznał Sąd Najwyższy. |
Masakra...Nie obstawaj za Tymi co zaśmiecają środowisko:):) facmen
|
|
Jak rodzice w domu nie nauczą dbać... o porządek i środowisko to i dzieci robią to samo... facmen
|
|
Kiedyś też potrzebowałam znaleźć dietetyka u nas i było trochę trudno. Generalnie w Łomży za bardzo nie ma takich specjalności:) facmen
|
|
heyo, wszystkich lamusów, hejterów i wszystkich spoko zapraszamy na audycję radiową 'b4 bassline' która odbędzie się 2 listopada o 19:00 na falach Utopia Radio zapisujcie się aby nie zapomnieć pod linkiem niżej, dla najaktywniejszych nagrody!!! https://www.facebook.com/events/295260913921339/?fref=ts ![]()
|
|
Ja też prowadziłam drugą ciążę u dr. Skrętka. Nie narzekam, był ok. Owszem - dużo nie mówi, ale zawsze powie, to co powinno być powiedziane, na każde pytanie odpowie. Za to pierwszą ciążę prowadziłam u dr. Zaremby. Wiem, że ma on wierne grono zachwyconych fanek, ale dla mnie jest stanowczo przereklamowany. Moje zarzuty wobec niego zajęłyby chyba z pół strony, więc się rozpisywać nie będę, ale na pewno nie tego oczekiwałam od lekarza prowadzącego ciążę i do tego prywatnie. Już dużo lepiej było na NFZ u dr. Skrętka ;)
|
|
czesc ksionze ,jak masz na imie? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |