Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Matka pozwana za sprzeciw wobec genderowych zajęć. Udana interwencja Ordo Iuris |
Cześć.Czy wiecie co się stało z Panią kosmetyczką z salonu beauty sun?blondynka,krótkie włosy,młoda kobeta 25 lat..moze pracuje w jakimś innym salonie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Matka pozwana za sprzeciw wobec genderowych zajęć. Udana interwencja Ordo Iuris |
http://www.powstrzymajrotawirusy.pl/o_rotawirusach/dla_kogo_grozne_sa_rotawirusy.aspx Rotawirusy atakują ludzi w każdym wieku, również dorosłych. U nich jednak choroba zazwyczaj nie ma ciężkiego przebiegu ze względu na przechorowanie jej w dzieciństwie3. Niemal wszystkie dzieci do 5 roku życia (95%) mają przeciwciała przeciw rotawirusowe, co oznacza, że miały kontakt z wirusem, choć nie zawsze daje on poważne objawy.2 Objawowe zakażenie rotawirusami przechodzi 1 na 7 dzieci.1 Zakażenie rotawirusowe można przejść kilka razy, przy czym pierwsze zakażenie ma najcięższy przebieg. Najcięższą postać zakażenie rotawirusowe przybiera u niemowląt poniżej 6. miesiąca życia. Małe dzieci, łatwiej niż starsze, ulegają odwodnieniu7 spowodowanemu wymiotami i gwałtowną biegunką. Dzieje się tak ze względu na wyższy stosunek powierzchni do objętości ciała małego dziecka oraz brak współpracy z jego strony przy próbach nawadniania.10 Każdy rodzic wie, jak trudno jest podać dziecku coś do picia, gdy ono tego nie chce… Przebieg choroby u niemowląt i małych dzieci jest nieprzewidywalny7, one też najczęściej trafiają do szpitala8. 70% dzieci hospitalizowanych z tego powodu nie ma ukończonych 2 lat.4 Pobyt w szpitalu w ich przypadku jest najdłuższy.11
|
|
Re: Matka pozwana za sprzeciw wobec genderowych zajęć. Udana interwencja Ordo Iuris |
Omania,a kto i teraz będzie trzepał.święta idą?
|
|
Na całe szczęście każdy może tu napisać co myśli a ty nie jesteś właścicielem portalu żeby decydować o tym kto tu może pisać a kto nie. Poza tym ty tam też nie pracowałeś więc po co zabierasz głos w sprawach o których nie masz pojęcia? A tym który najgłośniej tu krzyczy jesteś ty właśnie tylko ciekawe dlaczego? Bo napewno nie z dobroci serca i że ci kogoś żal. I nie mam o czym myśleć mam swoje zdanie i wiem doskonale co jem i co jadłam. A idąc twoim tokiem "myślenia" to nigdzie nie powinno się jadać bo wszędzie jest odświeżane jedzenie. A skoro panie z kuchni i kelnerki dbają o czystość to syfu tam raczej nie ma. Więc zdecyduj się czy jest czysto czy nie? bo coś tu się zaczyna nie zgadzać.
|
|
a ja odpowiem za kolegę bo patrze jeszcze nie napisał MASAKRA
|
|
I jeszcze jedno to że do tej pory nie komentowałam wpisów na portalu nie znaczy że ich nie czytam ale ten post dotyczy bezpośrednio więszości osób tu bo każdy kto mieszka w Łomży bądź okolicach przynajmniej raz tam był. Co ciekawe dany lokal zacząłeś atakowac na początku lipca a później aż do października cisza, czyżby przez ten czas znów zaczęli dobrze gotować, sprzątać i dbać o pracowników a po 3 miesiącach przestali?
|
|
tak mam cos takiego
|
|
... czy jest w pobliżu ( w takim bliskim pobliżu :)) parking przy klubie Qube?
|
|
Znam dwie pary ktore mialy tam wesele,te same kwiatki co wyzej wychodzily na koniec! Jedzenie i sala ok ale to nie wszystko...najwazniejsze to byc ludzkim wobec ludzi wlasciciele tego nie wiedza...zycze sie zmienic w przeciwnym razie pusta sala bez gosci juz takiego wygladu nie bedzie miala..
|
|
Na plaży u nas raczej ciężko o kamienie ;P
|
|
Ano tak :) Nie zwróciłem uwagi bo nie musze się kąpać :):) Nogi umyłem rano a z zebów wydłubałem zapałka :) Kasia..
|
|
Hahhaha chodź do mnie,dam Ci wiaderko wody i umyjesz;-)
|
|
Nie mówię o ledwo, ledwo ciepłej tylko gorącej takiej jak w ciągu dnia leci. Ja mieszkam w bloku i niestety porażka jakaś...
|
|
Pawcik odpisalem Ci. jaaaaaa takze dolaczaj do nas w niedziele okolo poludnia - dobierzemy trase 30-40 km nie musimy sie spieszyc
|
|
Chcę odświeżyć uprawnienia sep'oskie do 1 kv e/d mam pytania kiedy w najbliższym czasie są egzaminy - jakie koszta
|
|
Claro, jeszcze jedno, Mija zarzuca kobietom nie mogącym zajść w ciążę, że się wcześniej puszczały, brały tabletki. Pal licho to czy zachowały dziewictwo czy nie do ślubu. Są takie przypadki, że kobiety nie brały tabletek, bo nie mogą brać ze względów medycznych, a i tak nie mogą zajść w ciążę. Powiedz mi jak byś się czuł w takiej sytuacji przy takich oskarżeniach chcąc mieć dziecko? Problem zajścia w ciążę jest bardzo złożony, najlepiej w takiej sytuacji udać się do lekarza specjalisty, a nie słuchać rad lub oskarżeń osób nie mających pojęcia o przyczynie problemu. Każdy niech się zajmie własnym życiem, bo najwięcej oskarżają ci, co sami nie są nieskazitelni (sami mają coś do ukrycia), a chcą uchodzić za świętych.
|
|
ps. temat o dzieciach a gadamy o 4 literach Maryny.
|
|
A ja tam jadłam i niestety mi kompletnie nie smakuje.Ale ile ludzi na świecie,tyle upodobań smakowych:)Dla mnie nie za bardzo.
|
|
I już są pierwsze efekty nagłośnienia sprawy MPEC-u Panie Kołakowski proponuję pchnąć sprawę dalej. Może Pan jako Poseł nagłośni również tę sprawę w mediach.
|
|
Uważaj bo popuścisz w gacie po tym kebabie ...
|
|
malutkaalunia: znasz może maila do tego salonu? jest jakiś?
|
|
a podobno na taksówce tak dobrze się jeździ
|
|
rafik25 nie rozumiem jednej sprawy!!!nie pracowałeś w tej knajpie,a masz tyle do powiedzenia????????dziwne trochę tym bardziej ,że nie masz pojęcia o branży gastronomicznej!!!!!gdzie zawsze jest b.dużo pracy nawet przy pustej sali!druga sprawa jestem b.częstym gościem w karczmie i nie mam pojęcia jak możesz pisać takie głupoty !!!może nie pracujesz i się nudzisz?może pracujesz???jeżeli tak to ciekawe co na to twój pracodawca powie ,że zamiast wykonywać swoje obowiązki opluwasz ludzi ,którzy dają ludziom pracę. !!!!
|
|
Cześć! Jestem mężem autorki tego wątku, chciałem dodać kilka słów ze swojej strony ;) Wątek ten został założony przede wszystkim w celach informacyjnych, żeby osoby zainteresowane wiedziały z czym mogą się spotkać. Kiedy my organizowaliśmy imprezę, nie znaleźliśmy żadnych opinii na temat tej sali, a raczej współpracy z jej właścicielami. A szkoda, bo za pewne bylibyśmy przygotowani jeszcze lepiej do rozmów ;) no ale to już za nami, następcy będą bogatsi o te informacje. Jak widać niezadowolonych z jakości obsługi jest więcej, niektórzy też ulegli niemalże szantażowi tym pseudo-przedsiębiorcom i zgodzili się na jakieś dopłaty. Pewnie po części dla tzw. świętego spokoju, z czego skwapliwie korzystają ci państwo. My nie zgodziliśmy się dopłacać do niczego, co nie było zawarte w umowie. Dodatkowo dla zasady potrąciliśmy przy rozliczeniu kilka groszy za to, czego brakowało. Chociaż należało potrącić więcej. Przypomina mi się sytuacja, kiedy w przeddzień naszej imprezy rozstawiane były stoły i my przy tym byliśmy. Była też jakaś zainteresowana para, nie wiem czy już podpisali umowę, ale pamiętam, jak ten młody zarządzający mówił im, że wszystkie atrakcje są w cenie. Jakież będzie ich zdziwienie na tydzień przed weselem albo po, że jednak nie były? Właśnie dlatego, bardzo ważne są tego typu opinie. Opinie świadomych, wiedzących czego chcą konsumentów. Pozdrawiam!
|
|
Cześć :) Ja zauważyłam, że w naszej Łomży brakuje jakiejś porządnej kawiarni z prawdziwego zdarzenia :) Kawa, cappuccino itp. A wieczorami dobre drinki dla relaksu czy zabawy. Ja popieram ;) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
wiesz dla mnie to bez roznicy przejade cala
|
|
ktoś widział /?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |