czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jest godzina 19-ta, a tvnowska antypolska szczujnia nie nadaje swoich kłamstw

Skandal! Trzeba ponosić odpowiedzialność za swoje słowa! Co za kraj!...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jest godzina 19-ta, a tvnowska antypolska szczujnia nie nadaje swoich kłamstw

a odnośnie tego wielbienia to Panie Kamiński w tym zakresie integracja idzie pełną para i nikogo nie trzeba uczyć jak to się robi ha ha ha ha

Re: Jest godzina 19-ta, a tvnowska antypolska szczujnia nie nadaje swoich kłamstw

:))))) A ktoś pamieta Dołek???U Kowala????....wow!!!

O JE Tak Tak i niegolone myszki i brak antyperspirantow to byly czasy.

Tym komendantem policji i policjanci to sa jakies kolki. Policja nie ma prawa zadac danych bez nakazu prokuratora. Tak samo 4lomza nie powinna bez zgody udostepniac danych.

http://ekai.pl/ogloszenia/pomoc/szczecinsko-kamienska/dla-dzieci/

zajrzyjcie na tę stronę. Ogłoszenie tej Pani pojawia się tam bodajże 4 razy, za każdym razem też zmniejsza się jej dochód. Chętnie pomógłbym, ale to z daleka śmierdzi....

jak 4lomza udostępni, to może mieć kłopoty:)

Nawet bym nie powiedział,że to:,,Dobre jest...''. Myślę,że ta Pani(Pan) jeszcze powinna parę rzeczy dodać to swojej prośby(kanapa,fotele,stół...itd.). Nie bądźcie frajery ziomki(ja też z Łomży pochodzę). Chcecie pomóc innym, to idźcie do domu dziecka na Polowej(bodajże) i tam dzieciaczkom pomóżcie w postaci paczki na przykład,albo(bezfinasowo) do klubu seniora, czy hospicjum i dajcie kawałek siebie(pogadajcie z nimi) dla tych ludzi,a nie w jakieś szwindle cwaniaków się wkręcacie.Pozdrawiam.

Karmazynowy ...masz rację :) Pozdrawiam :)

Niech i mi wolno będzie napisać kilka słów pochwały bo Ci ludzie ukrtyci pod nickami są dla nas tymi którzy pokazują nam światełko w tunelu, i chwała im za to, brawo wszystkim trolom za ich odwagę i trzeźwość umysłów. Nasza Łomża nie jest Nasza, a jest i była cwaniaczków którzy wożą sie furami za nasze ciężko zarobione pieniądze, dają się ponieść swojej megalomani bo przecież oni wszystko wiedzą najlepiej i tylko oni mają rację. "maruda" dla mnie jesteś góru bo jako jedyny nie chowasz głowy w piasek i dlatego jesteś wielki.
Pamiętamy oświadczenia prezesów o tym iz nie będzie podwyżek ale zaraz po tym jak sobie przyznali premie i nagrody ogłosili podwyżki podyktowane trudna sytuacją firmy MPEC. Jeszcze chcę apelować do naszego prezydenta aby zabrał głos w tej sprawie bo ta sytuacja dzieje się na jego terenie i po części jest za nią odpowiedzialny aby postawił sie w sytuacji jego wyborców których nie stać na kolejne podwyżki. Proszę tez o wypowiedzi mieszkańców Łomzy czy głosy marudy i pozostałych odważnych ludzi są nam potrzebne czy nam szkodzą. Zarząd Mpec nie proszę o nic bo swoja postawą dowiedli iż dla nich liczy się tylko ich wygoda i stan posiadania.
Spodziewam sie rozszerzenia listy nicków do ujawnienia :-).
Z poważaniem "saguaro" malutki trybik wielkiej machiny.

40 zł

chyba Cie popieprzyło! CZłowieku (czyt. naiwniaku) jak chcesz to zasilaj konto darmozjadom z TVP, ja wolę iśc i zanieśc te 3 zł do hospicjum. Gdyby kazdy tak zrobil to pomógłby bardziej tym ludziom niż te nędzne wypociny pseudogwiazdki

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org