Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent zastraszył dyrektorów? |
Z nieoficjalnych źródeł wiem,że ta dziewczynka jest córką martuchy i agatki oraz niejakiego Ahmeda. Nie wiadomo dokładnie która z nich jest matką, bo ahmed ma jeszcze dwie inne żonki. http://www.euroislam.pl/index.php/2012/10/muzulmanskim-dzieciom-wolno-nawolywac-do-dzihadu/ Prawda, że ktoś wychował tę dziewczynkę zgodnie z najlepszymi wzorcami? Jak dorośnie pewnie wstąpi do Palikoterii a może nawet do anarchistycznej bojówki ANTIFA. Gdyby to u nas tak pięknie się dzieci wychowywało... A nie księża straszą piekłem za myśli nieczyste albo namawiają do dobra i nadstawiania drugiego policzka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent zastraszył dyrektorów? |
może to gdzieś w studni rura pęknięta,jutro zobaczę
|
|
pamiętam,że w tych latach już byłem po stażu.
|
|
Maruda , pamiętam tylko to jest z lat 70... miałem nawet wisiorek z nim pamiętam miał białe włochate buty........
|
|
Mały a tego to słuchał mój ojciec to lata 60.... ale dobre.
|
|
_mały_ fryko :):) Co tamci mogą wiedziec o zyciu i jego przyjemnościach :):) hahahahahahahaha :)
|
|
hahahaha:):) Adidasy , spodnie w pasy , szmery ,bajery, damskie swetery:):)
|
|
To mojej sali nie chcesz?
|
|
Tak pamięta jak pewnego razu dorwłem dolara kupiłem żyto camele dunchile i donalda ,zbierało się historyjki z donaldem ,jak one ładnie pachniały..................
|
|
Oj tak wspomnienia Baltona albo dawna Kameralna, słynny hotel Polonez dzisiejsza młodzież tego nie zrozumie. Łza się w oku kręci.
|
|
No i słynna Mazowiecka małolaty milczeć. Pozdrawiam zespól który tam przygrywał. Działo się.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |