Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł PiS , Zbigniew Girzyński pracownik naukowy Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu już się zaszczepił. |
Ale slyszalam ze na tym kierunku jest bardzo duzo materiału do opanowania ze oni teraz po miesiacu nauki juz wymiekaja boje sie ze tylko zmarnuje swoj czas
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł PiS , Zbigniew Girzyński pracownik naukowy Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu już się zaszczepił. |
od jakiegoś czasu używałam true match ogólnie super ale tak mi się wydaje, że za każdym razem po jego nałożeniu dostawałam wysypki i zastanawiam się jaki fluid w podobnej cenie tj.ok 50 zł i jakości kupić. ...A może orientujecie się gdzie można dostać próbki- niestety nie w każdym kosmetycznym można dostać. czasami kiedy pytam o próbki patrzą jak na złodzieja
|
|
Re: Poseł PiS , Zbigniew Girzyński pracownik naukowy Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu już się zaszczepił. |
mowie, ze wyzej niz 100 nie pojdzie to szrot
|
|
mam cerę skłonną do wyprysków . dlatego używam fluidów kryjących , mam cerę mieszaną wiec ja polecam Manhattan powder Mat. jest dobry , nie świeci się , długo się utrzymuje. jedyny minus to taki że ciężko dobrać kolor . ale mam jasna karnację i kolor sand 80 jest dobry. polecam również jak już ktoś wspomniał maxfactor lasting performance. fajny tez jest z rimmela lasting finish cena jego okolo 30 zł ale rowniez polecam ale mimo ze jest dobry po dwóch godzinach już się świeci. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |