środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Upadek armii USA

pauliska ja tego nie napisałam w złej wierze... Przepraszam, po prostu nie zauważyłam tych nr telefonu. Chodziło mi o ułatwienie kontaktu. Byłam w podobnej sytuacji, tylko, że mi psa ukradziono. O dziwo po bardzo długim czasie się odnalazł :) Tobie życzę tego samego, a jako, że mieszkam nie daleko, będę mieć oczy szeroko otwarte.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Upadek armii USA

Ja szukam natomiast transportu wieczorem w piątek (5.10.) lub wczesnym rankiem w sobotę (6.10.) do Warszawy najlepiej centrum. Może ktoś mógłby zabrać jedną osobę :)

Radek01 no to z tymi 2.5 tys to zawojujesz swiat zbudujesz piekny dom i super fure kupisz gdzies tak za 180 lat milej pracy zycze.

To i http://www.youtube.com/watch?v=mmmJ9ltyWjQ na dzień dobry:):)

mimo wszystko powodzenia

Ja mialem wykonywany tam zabieg. Chyba oczywiste ze zabieg jest bezplatny!

Pacyfikatorka
A po jaka cholere jezdzic do wysokiego na rehabilitacje? Chyba rownie jasny jest ze skoro tam mozesz miec zabieg to rehabilitacje chocby w ustrzykach dolnych.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org