Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...a mieli być prawi i sprawiedliwi... |
drzewko_szczescia cieszę się że nigdy nie byłeś/aś w takiej sytuacji, a co do numerów- w tym temacie podałam raz. Informacje o kobiecie podała osoba, która widziała psa właśnie z jakąś kobietą obok sklepu "Natalka" przy Szosie Zambrowskiej. Napewno mieszka gdzieś niedaleko, najbardziej prawdopodobne że jest to ulica Kasztelańska. Nie mam 100% pewności, że to mój pies, ale cały opis się zgadza, nawet to, że jego jedno oko jest trochę mniejsze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...a mieli być prawi i sprawiedliwi... |
hmm zrzut czeczenów będzie
|
|
Tak a propo tematu, rok lub dwa lata temu była afera z Gerberem, bo okazało się, że zamiast czystego mięsa, dodawali resztki mięsne do zupek dla dzieci. Teraz firma próbuje odzyskać swoją reputację poprzez reklamy, w których występują podobno ludzie pracujący przy produkcji tychże produktów. Nie wierzę aby do produkcji takiej ilości produktów rzeczywiście były wykorzystywane produkty ekologiczne. Zawsze jest domieszka nawozów, czy też innej chemii niezbędnej do wzrostu choćby warzyw. Jeśli masz warzywa i owoce z własnego ogródku to wiesz jakie ulepszacze do nich dodajesz :). Najlepiej samemu upiec kawałek mięsa, bo wiadomo jak została zrobiona pieczeń. Tak samo jest z ciastem, chlebem, obiadami itd., itp. Produkty wędzone są smaczne, ale nie do końca zdrowe, bo ponoć też mogą wywołać raka. To co dzieje się na produkcji to jedno (nie wiesz co dodają do produkcji poza oczami), z przepisami drugie (ich lekceważenie), a w laboratorium trzecie. Wyniki badań można sfałszować. Do badań najczęściej wykorzystywana jest wybrana, wcześniej odpowiednio przygotowana partia produktów. Wszędzie jest chemia. Człowiek sprzed stu lat nie przetrwałby tygodnia jedząc produkty, które zmuszeni jesteśmy jeść w obecnych czasach. :)
|
|
Witam. Mam pytanie odnośnie stażu pracy z PUP a odpowiedzialnością finansową (materialną). Zostałam skierowana na staż z Urzędu do sklepu. Czy stażysta odpowiada odpowiedzialnością finansową za stan kasetki tzn większa sprzedaż od stanu sumy sprzedanych towarów posiadanych w kasie tzw manko?? Za wszelkie informacje z góry dziękuję.
|
|
Dnia 06.10.2012 o godz.13-14 wyjezdzam do Augustowa ,zainteresowanych proszę o kontakt pod nr. 504084284
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |