Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to prezes kaczyński zakazał wniesienia skargi do Międzynarodowego Trybunału Sprawiedliwości w Hadze, by domagać się od Rosji zwrot wraku tupolewa? |
gluszkowski powinien cie przyjac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to prezes kaczyński zakazał wniesienia skargi do Międzynarodowego Trybunału Sprawiedliwości w Hadze, by domagać się od Rosji zwrot wraku tupolewa? |
Pewności to nikt Ci nie da....ze znajdziesz prace....ale w sumie aptek w Łomży sporo a w ogłoszeniach co nie raz widziałam jak się pojawiało że ktoś tam przyjmie do pracy do apteki..:) Już tego to ja Ci doradzić nie mogę..:)
|
|
Re: Czy to prezes kaczyński zakazał wniesienia skargi do Międzynarodowego Trybunału Sprawiedliwości w Hadze, by domagać się od Rosji zwrot wraku tupolewa? |
Wystaw na Allegro na licytacji, opisz dokładnie a sam zobaczysz za ile Ci wycenią :)
|
|
dr Głuszkowski odpada.. za późno. Trzeba jakoś przetrwać noc :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
wątpię czy komuś zechce się o tej porze fatygować żeby odpowiedzieć Ci na pytanie.....
|
|
olejek goździkowy używany jest w stomatologii, między innymi ma działanie p/bólowe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |