środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Depopulacja - polityka rządu światowego

kama tu mi sie wydaje ze troszke za duzo histerii...jesli jest tak jak pisze okean to po co to zaraz panike siac....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Depopulacja - polityka rządu światowego

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=547420&t=547420 z tego, co wyczytałam BLM ma srebrny peugeot. Gdzie moja kasa? :P

Wczoraj w biedronce znalazłam wędlinę z firmy Konspol paczkowana, chyba po 100g drobiowa szynka i polędwica z kurczaka, cena około 15 zł za kg. Polecam dla dzieci, żeby je nie faszerować rakotwórczą chemią. Poza tym są kabanosy drobiowe. Pozostałe na naszym rynku mają w składzie azotan sodu, rakotwórczy.

Piszę o parówkach z sokołowa. 93% MIĘSA a nie momu. są bardzo dobre.

hemii ???? a cóż to takiego ???

Mija, jeśli kiedy kolwiek ktoś z Twojej rodziny ( może mama) robił(a) wędliny domowej roboty zapytaj, czy używał(a) soli peklowej?. Sprawdź też okres przydatności do spożycia (od daty produkcji), jeśli wiesz o co chodzi. I na koniec: 15 zł za kilogram mówi samo za siebie.

Pozdrawiam myślących.

nie no, z lasami nie jest tak łatwo, trzeba miec kupe kasy, a najlepiej kupic ziemie i samemu sadzic, wtedy mozna dotacje dostac jeszcze.

Kasia..

no to szukamy tego samochodu - pomózmy więc osobie poszkodowanej

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

popieram radzia.Praca jest tylko trzeba się rozejrzeć i ruszyc glowa...

majeranek w lomzy? o taki http://www.rajsmakosza.pl/images/majeranek_kamis.jpg
powiedzcie ile wy placicie za majeranek

po prostu do tego tematu tirów trzeba podejśc bardzo powaznie i konsekwentnie. Mimo faktu ,że obowiązuje zakaz przejazdu tirów noca to i tak w praktyce jada jak chcę bo raz ,że jest dużo wyłaczęń tego przepisu dla tirów po drugie policja nie respektuje przestrzgania . Powodem nierespektowania nie jest lenistwo czy ignorowanie tego problemu tylko reczne sterowanie chyba z góry wojewódzkiej.

W kązdym razie czas by powiedzieć basta i przegonić te tiry z miasta.

Kasia..

dziekuje bardzo za pomoc...no w sumie na allegro tez moge zerknac ale wolalabym w salonie meblowym...

Masakra ...

Masakra ...

Praca jest ale nie dla każdego. Praca jest ale dla ludzi z doświadczeniem. Praca jest głównie po znajomości, chociaż zdarzają się wyjątki. Nie każdy jest od wszystkiego i nie każdy nadaje się do wszystkich zawodów. Nie wrzucajmy wszystkich bezrobotnych do jednego worka, postawmy się na miejscu osób którzy szukają pracy aktywnie ale nie efektywnie a nie osób którzy mówią, że szukają a nic tak naprawdę w tym kierunku nie robią. Należało by postawić się na miejscu tych osób a nie oceniać z góry. Bo najłatwiej jest oceniać nie mając o czymś zielonego pojęcia. molsar34 w jakim zawodzie, na jakim stanowisku poszukujesz pracy? może w ten sposób będzie ktoś w stanie Ci pomóc. :)

No właśnie Fantic... :(

Ja też źle znoszę wieczorki niedzielne,soboty nie są lepsze. Pozd.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

no widzisz ty wyksztalcenie wyzsze siedzisz w domu ludzie bez wyksztalcenia wyzszego ale za to z doswiadczeniem pracuja..niektorzy nawet zarabiaja calkiem dobre pieniadze..
to teraz wez ta swoja godnoscia utrzymaj rodzine..
jestes denny..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org