Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Izraelu wykonywanych jest dziennie ponad 150 tysięcy szczepień na koronawirusa. |
Znam tego sympatycznego chłopaka ma na imię Rafał .. mogę Cie z nim zapoznać .. facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Izraelu wykonywanych jest dziennie ponad 150 tysięcy szczepień na koronawirusa. |
Chłopak ma odpowiedzialną pracę ,a ta mu głowę zawraca.
|
|
Re: W Izraelu wykonywanych jest dziennie ponad 150 tysięcy szczepień na koronawirusa. |
W praktyce znam sytuację, gdzie rolnik wybudował oborę na jakieś 100 krów niecałe 20 m od domu sąsiada, który nawet chyba protestował... Widać przepisy można tłumaczyć jak się tylko komu podoba. Tylko biorąc na logikę- jeżeli twoja działka była działką budowlaną i w wyniku umiejscowienia tej obory nie możesz teraz na niej postawić swojego wymarzonego domu to chyba należy ci się odszkodowanie czy jakaś rekompensata za utratę wartości działki (nie możesz pobudować domu, a jedynie używać jako ziemię rolną), a wręcz niemożność jej używania zgodnie z przeznaczeniem. Hm... ciekawa sprawa ;) P.S. a co do tej budowy tak blisko obory to dobrze radzę- POWAŻNIE SIĘ ZASTANÓW! Może ostrooo śmierdzieć... ;)
|
|
Ja bym ładnych gupików kupił w przystępnej cenie!!! ;D ;D Tzn. nie po 5,6,7 złotych bo to ceny z kosmosu ;p
|
|
ludzie większość czasu szukają drugiej połwki,jakby nie mogli od razu wziąc litra:-( Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
wziąłeś zielona;) W moim temacie nie mogę sobie pozwolić na błędy. Jak coś to się nie udzielaj.
|
|
Myślałem że to koszulka Sons Of anarchy, wtedy bym łyknął;)
|
|
otwarte juz na niemcewicza ? Kasia..
|
|
Prawdopodobnie zamach na tuska bo był z wizytą w Piątnicy w siedzibie PO, włączcie tvn 24 wszędzie o tym trąbią, prawdopodobnie kula przeszła przez całą czaszkę Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
..aż musiałeś prześledzić naszą rozmowę którą sam osobiście zamknąłeś żeby wyhaczyć że zamiast ą napisałam ę..... :|
|
|
...elitarny...gdyby zapytał to już by na tym forum nie udzielił się,a tylko o polędwicę zapytał!!!Amen:):)Hahahaha facmen
|
|
a czy ktoś z was wybiera się na drugim roku na resocjalizację? mam nadzieje, ze utworzą tą grupe :)
|
|
oburzonamama: próbujesz reklamować znajomego ? to załóż swój temat (tak myślałem że zaraz będą próbować się reklamować) ps. byłem widziałem i nic tam takiego zadziwiającego nie było... i lepiej uważaj na słowa bo jak próbujesz oczerniać publicznie to pamiętaj...ma to krótkie nogi w tych czasach.... tyle, że to co napisałaś to pewnie tyczy się twojego domu więc jest ok :)
|
|
...elitarny...Tu na forum możesz sobie Tylko Pomarzyć wirtualnie,a rzeczywistość jest INNA!!!:):) Kasia..
|
|
Witam chce sie dowiedzieć czegoś na temat bieglego z zakresu rekonstrukcji wypadkow drogowych Tomasza Marczuk. Licze na wasze opinie tej osoby Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
elitarny z Twego rocznika znam dziewczyny są inteligentne piękne :)))) Nie siedzą w Polsce za praco jeżdżą do hiszpani islandi niemiec:)))) Nie czekają na takich jak TY elitarnych :)))))
|
|
http://www.lomza.janski.edu.pl/Uczelnia,pingpong.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |