Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jezus umarł za ludzi także LGBT |
jej płyta to powinna być w biedronce sprzedawana W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jezus umarł za ludzi także LGBT |
Nie dajcie się nabierać. W Łomży po raz pierwszy od czasów uruchomienia tv nareszcie mamy nadajnik tv naziemnej, który będzie emitował 15 programów. Wystarczy zwykła antena skierowana w stronę szosy zambrowskiej. Jeśli odbiornik ma tuner mpeg4, to powinien to odebrać. Konserwacją i uruchomieniem naziemnej tv cyfrowej zajmuje się firma Emitel i na jej stronie szukajcie informacji szczegółowych. Nie dawajcie się nabierać na zakup anten do tv cyfrowej naziemnej. W Łomży sygnał wszędzie powinien być ok, bo odległość od nadajnika jest niewielka, nawet na peryferiach miasta. Wujek google nie ma wakacji, urlopu ani nie choruje ..........
|
|
a ja to w ogóle nie mam internetu .... :-))) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Bułka z czosnkowym masełkiem. Zagram. Poprowadzę u Młodego i Młodej w domu. Oczepiny, zabawy na poziomie!!! Najważniejsze. 100% repertuar !!! DZWOŃ--> DJ-Vcore 510 447 323 Pozdrawiam Damian.
|
|
ty chyba jakaś uspośledzona jesteś że taki temat zakładasz na forum? idź do lekarza to rozwiejesz swoje wątpliwości ..kobieto.. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
...jesli chodzi o kwestie doboru podzespolow to juz mam to ustalone z kolegami z lpg forum i mysle ze "graty" beda dobre. Chodzi glownie o zaklad montujacy i opinie na jego temat... takze dalej prosze o wasze wypowiedzi.. ps. bede wdzieczny jak ktos rozwinie swoje mysli poza slowem "polecam"
|
|
...do przedmówców, macie rację i popieramy wasze opinie...... ...a teraz do JULI!!!!!!!!!!!!!!!! Masz pani w zespole swoim talenty, chyba nie umiesz ich odkryć, są osoby w zależności od repertuaru które śpiewają tz.środkiem (z przepony), byli nagrywani w studio na żywo- więc posłuchaj PANI JULO i godnie reprezentuj miasto... Zwróć się do osób w/w i dodam jeszcze p. Michała Sawickiego oraz p. Piotra Dąbrowskiego, są również profesjonalistami w tej dziedzinie, a jeszcze p. Kinga Lewiarz po muzykologii i też śpiewa zarąbiście.... Jula, nie ogarniesz wszystkiego, wszędzie pracuje sztab ludzi, a p. sama chce ogarnąć- żałosne.......... Zwróć się do osób wymienionych wcześniej przez forumowiczów i do wymienionych powyżej, a myślimy że może wtedy będzie jakiś sukces.... Pozdrawiamy i przemawiamy do rozsądku...........JULA!!!!!!!!!!!!!!
|
|
adamosxx nie zapominaj matole że twoi bracia Bracia Biali nie raz skopali Polkę na ulicy.
|
|
No najlepiej... na łatwiznę iść, forum załozyć... ;) Gratuluję - elitarny - poczucia humoru :D ![]() urbi et orbi !
|
|
a może masz jakies akwarium do sprzedania??
|
|
Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-09-12 09:16 co sie tak boicie slowa rasista nie jestem i nie jestem. Sa rasy na swiecie i to fakt skonczcie z tą poprawnoacia polityczna. !!!!!!!!!!!!! PIERWSZY RAZ SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
mysliciel80 - zadzwoń do towarzystwa opieki nad zwierzętami w Łomży, oni podpowiedzą co zrobić (albo tel.do urzędu miasta ale jak wiadomo wtedy piesek trafi do schroniska :( a tam - małe szanse na adopcje bo nie rasowy. Ja, miesiąc temu znalazłam także psa w lesie (większa rasa) po tygodniu karmienia wzięłam do do domu na 3 dni...(sama mam 2 psy) wysłałam info. wszystkim znajomym i piesek znalazł super dom:) spróbuj... weź tego pieska na 3 dni....dla Ciebie to tylko 3 dni a pieskowi możesz uratować życie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |