Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Strajk Kobiet. |
a nie masz innej lekarki na podorędziu? nie jest to lekarz który cieszy się najlepsza opinia. bo jeśli lekarz nie potrafi odróżnić zapalenia jajników od ciąży to chyba to nie jest dobry lekarz???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Strajk Kobiet. |
tak jestem mama pauliny i nie obraziłam się na Pana który nazwał mnie szują ma prawo mieć swoje zdanie .ALE oglądajcie mnie w mieście kobiet w tvn style na temat śpiączki i po tym mnie sądzcie. pa pa
|
|
:D miszcz!
|
|
ona jedna mi pomogla na moje problemy..żaden inny lekarz nie umial postawic diagnozy.jestem zadowolona..no ale ilu lekarzy tyle opinii..
|
|
polecam "Mały kombinator" jest lepsze daje większe pole do popisu
|
|
Moja starsza córka chodziła i byłam bardzo zadowolona. Mała lubiła przedszkolanki, zaprzyjaźniła się z koleżankami i te przyjaźnie trwają nadal, a jest 3 kl.podst. Polecam
|
|
O, to mi tez daj ;)
|
|
w szpitalu, dr Olszewska, ale nic szybko. a teraz wiem, że jest na urlopie.
|
|
Widzę często tego chama jak wyjeżdża spod mechaniaka. Zawsze w tle chamskiej muzyki typu umcia umcia i jak nie przypali lacza i nie obrzuci kamieniami spod kół innych samochodów to nie wytrzyma. Takich ludzi trzeba tępić!
|
|
A który Twój rocznik??? :)
|
|
Niedawno w Piątnicy widziałam ciekawą sytuację gdy jakaś dziewczyna zablokowała wyjazd z ronda ;) zatrzymała się na awaryjnych i rozmawiała sobie przez kilka minut przez telefon blokując innym zjazd z ronda (nie dało się ją wyminąć) po czym skończyła rozmowę i pojechała dalej... nawet się oburzyła gdy kierowcy zaczęli na nią trąbić... niektórzy mają nierówno...
|
|
Dzień dobry! Myślę o tym, żeby wybrać się do tego salonu na strzyżenie. Chciałabym jednak wcześniej zasięgnąć opinii i może jakaś dobra dusza zarzuciłaby numerem telefonu? :)
|
|
Tylko Białystok. Polecam klinikę MEDYCYNA przy ulicy Komisji Edukacji Narodowej. Koszt wizyty to chyba 80 zł.
|
|
to nie białogłowy są piękniejsze,tylko z upływem lat twój wzrok się pogarsza;-) a ta mgiełka przez którą widzisz kobiety to nie ich aura,tylko jaskra:-) ![]() urbi et orbi !
|
|
nie piekniejsze tylko latwiejsze hahahah
|
|
drzewko szczęścia - widzisz bywa tak, bywa inaczej - Ty nie brałaś żadnych środków przeciwbólowych, a ja przez ponad tydzień jechałam na ketonalu przekraczając maksymalną dobową dawkę. Ale przed wyrwaniem zęba się tego nie dowiesz, jak to zniesiesz, więc w ciąży bym po prostu wolała nie ryzykować.
|
|
hej, jest ktos z dietetyki (zaoczne) ? ;)
|
|
Czasem zatrzymuje się też na przystanku Młodzieńcza (Marki czy Targówek sama nie wiem - przed Wschodnim) Ale nie wiem które PKSy się zatrzymują a które nie. Kolejny przystanek to Wschodnia (tam się czasem korkuje bo są objazdy wąskimi uliczkami w związku z budową) Warszawa Centralna też jest przystankiem który może nie obowiązywać, wszystko zależy jaką trasę obierze kierowca (trzeba pytać). Jeśli przy M1 w Markach bus skręci w prawo, a centrum handlowe będzie po lewej znaczy że jedzie bezpośrednio na Zachodni. Jeśli ktoś chce się dostać do Centrum to trzeba kupić 20minutowy bilet i pojechać kolejką miejską. Zachodnia jest pewna. Ja tak jeżdżę dwa razy w miesiącu. Nacięłam się na PKS z Mławy, 10zł drożej, ta sama trasa, te same przystanki, nic szybciej!
|
|
super, tylko juz moze w pazdzierniku jak wszyscy beda na miejscu:)
|
|
spoko już sie dowiedziałem można na st. rynku w narwii kupić , dzięki Kasia..
|
|
Ja nadal uwazam sie sie mylisz:) Owszem obejrze sie jak kazdy facet ale jesli chodzi o staly zwiazek jest zupelnie inaczel:)
|
|
Zauroczony.. Chyba nie probujesz sie podszyc pod tego golodupca ze starego mesia ? :P
|
|
A cena biletu w obie strony ?! Kasia..
|
|
Witam, przejeżdżając wczoraj ul. Poznańską w Łomży niedaleko ronda przy ul. Wojska Polskiego zauważyłem małe zwierzątko (tchórzofretka lub coś podobnego), siedziała na ulicy, na środku pasa i nawet nie myślała zejść na trawnik. Czy komuś nie zniknęło takie stworzonko z mieszkania? Ewentualnie może jeśli ktoś chciałby je przygarnąć, to można się nią zainteresować (możliwe, że jeszcze tam jest, gdyż dzisiaj też była tam widziane). W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
"foton" znajdź czas .....i określ wszystkie ośrodki w Łomży,zdawalność,statystyki,instruktorów,pojazdy do szkolenia!! Dla mnie poruszyłeś dobry temat!! jesteś super!!
|
|
ten chłopak uczy sie w mechaniaku,niestety imienia nie pamietam
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Jeśli mozesz mysliciel 80 przygarnij jego . Kasia..
|
|
Mam
|
|
Daj znać na maila co to za samochód, może tanio założę Ci tempomat. Tydzień temu dorabiałem do swojego. Audi A3 1.9 TDI Działa aż miło. Pozdrawiam.
|
|
?
|
|
ktos go wywiózł i na niego czeka az zdechnie, wiec nie szukajcie tak zwanego pana W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
z tego co wiem to jest tam Pan... a kosmetyczki tam nie widziałam, więc koledzy to pewnie do tego Pana przychodzą Kasia..
|
|
Rod możesz podać namiary na tego lektora? Z góry dziękuję :D
|
|
Ludzie nie maja serc, jak można tak swojego psiaka wyrzucić na ulice? :( Kasia..
|
|
..."Sławek G"... Obejrzałam wszystko!!Piękne zdjęcia:) Jestem Za!!Pozdrawiam Serdecznie i Powodzenia Życzę...:):) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
na Małachowskiego Kasia..
|
|
Polecam Baiłystok Kasia..
|
|
duzo tutaj za to zapłacisz Kasia..
|
|
na Pana Tadeusza Euforie polecam Kasia..
|
|
na all predzej niz w Lomzy Kasia..
|
|
jedynka to sama go pozna:) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
? Kasia..
|
|
200 za h bierze
|
|
En odezwij się na wiolusia221291@wp.pl albo na gg 18111216 :) chętnie skorzystam :) Kasia..
|
|
pomsta W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
he he :) dobre! Kasia..
|
|
A co do harmonogramu.. Gosia wyprzedziłaś mnie :D Kasia..
|
|
ja polecam W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
pomsta Kasia..
|
|
Mezowie wyrzucają obrączki jak spotykają się z kochankami Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |