Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rycerz Jana Pawła II oskarżony o pedofilię. |
Wiem co mowie owszem niewszyscy sa wporzadku tak jak I u nas ale co mozna powiedziec to mozna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rycerz Jana Pawła II oskarżony o pedofilię. |
Czyli albo ja jestem pechowa albo na tych co trafiam to złodzieje;-/
|
|
Niezależnie czy szczeniak urodził się u Ciebie, czy też dostałeś go w prezencie nie możesz go sprzedać, bo każda sprzedaż jest uważana za zarobek. Możesz do wyadoptować, bądź oddać za zwrot kosztów. Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd, ani zachęcać do przestępstwa, a także rzucać cytatami nieznanych ludzi. Zachęcam do skontaktowania się z dowolną organizacją prozwierzęcą, prawnikiem lub inną osobą z odpowiedniego urzędu w celu weryfikacji i przetłumaczenia "jak chłop krowie na rowie" co który przepis oznacza. Kupno psa z niezarejestrowanej hodowli również jest karalne. A west bez rodowodu, to nie west, a pies w typie, nieposiadający znanych przodków, chorób, wad.
|
|
Nie mozemy:D zatrzymaj ja sobie i juz albo jedz przed nia i po heblach:) poznanie gwarantowane fure sobie naprawisz i laskie poznasz:D same korzysci...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |