środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rycerz Jana Pawła II oskarżony o pedofilię.

Wiem co mowie owszem niewszyscy sa wporzadku tak jak I u nas ale co mozna powiedziec to mozna

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rycerz Jana Pawła II oskarżony o pedofilię.

Czyli albo ja jestem pechowa albo na tych co trafiam to złodzieje;-/

Niezależnie czy szczeniak urodził się u Ciebie, czy też dostałeś go w prezencie nie możesz go sprzedać, bo każda sprzedaż jest uważana za zarobek. Możesz do wyadoptować, bądź oddać za zwrot kosztów.

Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd, ani zachęcać do przestępstwa, a także rzucać cytatami nieznanych ludzi.
Zachęcam do skontaktowania się z dowolną organizacją prozwierzęcą, prawnikiem lub inną osobą z odpowiedniego urzędu w celu weryfikacji i przetłumaczenia "jak chłop krowie na rowie" co który przepis oznacza.
Kupno psa z niezarejestrowanej hodowli również jest karalne.

A west bez rodowodu, to nie west, a pies w typie, nieposiadający znanych przodków, chorób, wad.

Nie mozemy:D zatrzymaj ja sobie i juz albo jedz przed nia i po heblach:) poznanie gwarantowane fure sobie naprawisz i laskie poznasz:D same korzysci...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org