Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zDziwisz się jeszcze..? |
Za każdym razem jak tam jestem ktoś składa reklamację. Ja spotkałam się z ABSURDALNĄ odpowiedzią na reklamacje. Zastanawiam się czy sprawą nie powinien zając się UOKiK. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zDziwisz się jeszcze..? |
MOSiR corocznie jesienią organizuje miejską Ligę męską. Wszystkie drużyny, które tam uczestniczą mają swoje zajęcia. Stwórz więc zespół i przystąpcie do ligi. Pozdrawiam - jeden z graczy ...
|
|
Witam, czy któraś z Mam podjęła się fluoryzacji pod narkozą u dziecka poniżej drugiego roku życia, i gdzie był przeprowadzony zabieg, czy są jakieś skutki uboczne?
|
|
Witam wszystkich forumowiczów Chciałabym uzyskać informacje na temat wojny bloku z blokiem o parking na ul Stacha konwy, konkretnie o parking za blokiem 2. Niedawno się tu wprowadziliśmy i jeszcze nigdy w życiu i w żadnym mieście,( a parę ich zwiedziłam ze względu na charakter pracy męża), nie widziałam takiej niedorzeczności, żeby pewne "cuuuśśś" pilnowało, czy aby ktos z bloku 2 nie zaparkował tam, a jeśli już omyłkowo się trafi, to szybcikiem te "cuuuśśś" kuśtyka i dzwoni na straż miejską, żeby tylko popsuć humor z rana. Dodam, że parking był prawie pusty.... Czy z 2 powinni dzwonić na miejską jeśli ich samochody wystają kołem na trawke?... bo to już chyba należy do drugiego bloku .... Czekam na opinie co sądzicie o takiej tolerancyjności blokowisk?
|
|
z tego co widze, nikt tu nie pracuje i nie dodaje ogloszen o pracy, trudno - dlatego pisze tu. szukam opiekunki do 3 letniej dziewczynki praca poniedzialek - piatek od 15 do 19. W gre wchodzi odbieranie dziecka z przedszkola na Prusa, przyprowadzenie do domu, wspolna zabawa, nakarmienie. moge zaplacic 250zl. moze macie jakas znajoma, ciocie, mame, babcie, ktore bylyby zainteresowane?
|
|
I z tacy będzie kasa, ci potrafią kręcić lody, a podatków i tak nie zapłacą. No chyba że co łaska!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
dniówka 250zl ??
|
|
nie, jest pogoda
|
|
Na przeciwko tam gdzie był rosmann na długiej,przy sklepie chyba Smyk
|
|
I w związku z tym musiałam się przeprowadzić do Szczecina-:)
|
|
ale świństwo...
|
|
Mały ,ja nie biorę tej pracy bo moja za dużo pochłania mi czasu;-) Z tego co ja zrozumiałam z ogłoszenia ,to Fikka nie musiałabyś otwierać swojej lodówy.Ale zawsze możesz zadzwonić i się dopytać.
|
|
ile takie dziecko zje?
|
|
chodzi o to czy to dziecko ma być przyprowadzane do domu w którym mieszka i tam karmione czy do domu opiekunki i tam karmione - a to różnica
|
|
sraka hihi
|
|
Moja rada, omijać ten sklep z daleka! (nie chcę robić tu robić reklamy innym)
|
|
Piszecie profesjonalny inżynier dźwięku, za 1500 bez umowy, dalej nabijaj kasę czarnym.
|
|
a na czym polega WYRABIANIE kluczy? na przeciwko tam gzie był rossman...też niezłe ![]() caractère allemand
|
|
ma ktoś tel. do kogoś kto naprawia tv w domu?
|
|
|
szukam takiego bardzo dokładnego :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |