Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POlska Iranem Europy |
jula wszystkie farby niszcza..ja farbuje ta farba juz 16 lat i mam pelno wlosow..odzywek nie uzywam..wlosow nigdy nie susze po umyciu..co jakis czas tylko koncowki musze podciac bo sie rozdwajaja.. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POlska Iranem Europy |
wlasnie..ja mialam 2o lat bylam po slubie i mialam dziecko.w wieku 21 mialam drugie..pierwsza ciaza nie byla wpadka..moj maz starszy jest ode mnie tylko 2 lata.i jakos mu nie przeszkadzalo to ze bylismy rodzicami w mlodym wieku itd..do tej pory jestesmy razem..to juz 13 lat i troszke z czego 11 po slubie
|
|
ogolnie to chyba wszystkiego co wpada w ucho Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
[gif]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e3/Animhorse.gif/250px-Animhorse.gif[gif]
|
|
na grzybach można takie dziewczyny spotkać, że hoho!!;)
|
|
Dziewczyno, ktora bylas pod stokrotka w dniu 21.08 br w godz 19-20 ubrana w granatowa koszulke na ramiaczka jasne jeansowe spodenki mialas na ramieniu niebieska torebke i bylas z kolezanka ! Odezwij sie do mnie...! ! ! Kasia..
|
|
|
o czym Wy piszecie??? dziewczyna szuka pomocy,chce udupić faceta, a tu życiorysy wrzucacie. Tak na marginesie, baby, które zajmują się żonatymi facetami, to szmaty
|
|
a facet ktory jest zonaty i pieprzy inne to wg ciebie swiety jest??wina jest zawsze po obu stronach.. poza tym nie ten watek akurat..tu sie pani pyta o meline a watek o zdradzie byl gdzie indziej
|
|
o ***** hahahahhaha, ze to mordy nie mają i samemu cięzko sie odezwac tylko trzeba idiote z siebie robic .. hahhaha ;D ![]() caractère allemand
|
|
U kogo można zrobić przegląd motocykla i wyregulować zawory, zsynchronizować gaźniki??? Kasia..
|
|
![]()
|
|
jak najbardziej polecam Władysławowo, byłam tam i jest super
|
|
A ja sie w tym momencie zgadzam z cichociemnym, ze przesadziles w wymaganiach:) przeciez dziewczyna moze nie miec studiow czy tam nie lubic sportu i byc niesamowita. Duzo takich znam. A tak juz by the way... Arie ja wymagam od faceta przede wszystkim znajomosci naszego ojczystego jezyka. A i takiego trudno znalezc:D
|
|
Warszawa, ul. Dolna 11, www.dolnadent.pl, moja żona robiła tam kanał, zarąbisty sprzęt mają, choć tanio nie jest
|
|
Trudno znaleść tobie bo pewnie jak większość kobiet wybierasz frajerow którzy imprezuja cwaniakuja a normalni mężczyźni co myślą o przyszłości, maja dobry charakter, szanują dziewczyny stoją w cieniu. Znam to z otoczenia właśnie większość takich moich znajomych żyje samotnie.
|
|
200 za h
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |