Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Anna Siarkowska: Aborcja jak niewolnictwo - zakaz to obowiązek! || JAKA JEST PRAWDA? |
U Chińczyka :P Serio, wiadomo nie będzie firmowa, ale wytrzymała na pewno. Ja swoją tam kupiłam i jest już ze mną ponad 3 lata. Przetrwała studia i wszelakie podróże, autobusem, pociągiem, nawet samolotem :) A jeszcze chyba ostatnio widziałam na ulicy długiej, tylko nie pamiętam gdzie dokładnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Anna Siarkowska: Aborcja jak niewolnictwo - zakaz to obowiązek! || JAKA JEST PRAWDA? |
Sa w sportowym tam przy alkoholach świata bo tez sam szukałem ostatnio.
|
|
Re: Anna Siarkowska: Aborcja jak niewolnictwo - zakaz to obowiązek! || JAKA JEST PRAWDA? |
Jeśli chodzi o dziecięcego, to na Fabrycznej. Unikaj specjalistów na Szosie Zambrwskiej. Można też zasięgnąć porady w Poradni Psychologoczno-Pedagogicznej na Kopernika.
|
|
CXRS a skad wiesz, ze mnie nie bylo na necie ? P.s. nie mam skrzynki zapchanej mailami :) Arie to zalezy co rozumiesz pod pojeciem "normalne dziewczyny". :) Frotka masz racje:) Garbaty aniol to gdzie Cie mozna w Lomzy spotkac? Maruda jak zawsze obledny :p
|
|
pojechałem wczoraj do yamy zobaczyć te przysłowiowe partnerki z którymi mógłbym na dłużej się zaprzyjaźnić i raczej się rozczarowałem żeby tam znaleźć np. przyszłą żonę straszny ścisk jeździmy potańczyć w piątki do Ostrołęki jest jeden lokal z dużym parkietem grają rużnorodna muzę lokal za stary mostem KWADRANS można bez ścisku potańczyć Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
:-)) facmen
|
|
U Szmita w obuwniczym na ul. Długiej
|
|
|
lomzyniak2 widac ze ty o zyciu nie masz pojecia bo takie glupoty piszesz!!!!! Ja w wieku 21 lat zostalem ojcem,skonczylem studiowac i dorobilem sie czegos.Teraz jestem 11 lat po slubie.To nie wiek gra role tylko to co masz w glowie.Znam pary co 8 -10 lat byli razem , w wieku 30 kilku lat brali slub,a po slubie trzech lat razem nie przetrwali.Wiec przestan pi.....c,bo znawca z ciebie zaden!!!
|
|
Gdzie mogę w Łomży naprawić srebrną bransoletkę, dajcie namiary na jakiegoś dobrego fachowca !!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |