Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomylono przychód ze stratą. |
no kurde, ideał :F Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomylono przychód ze stratą. |
Za śmietnikiem na Boh. Monte Cassino 1 wystawiono używane meble: rogówka, 2 fotele i pufy. Może komuś się przydadzą
|
|
w Łomży nie ma pracy :(
|
|
Autor: aguska24 (---.elomza.pl) Data: 22-08-12 19:29 ja mam disla 1.9 tdi i jestem zadowolony jak świeczki dobre i bateria to zima mu nie straszna --------------------------------------------------------------------------------------------------- to prawda
|
|
Jeżeli już pojawił się ten temat to czy wybiera się ktoś 13 października do Szczytna na tsf?
|
|
pożyczyć latarki???
|
|
Jak mają palić mało jak u nas wszędzie pod górkę?
|
|
ja lubie reggae;-p wiesz hot chocolate to powiem Tobie że nie masz wysokich wymagań :) lepiej się rozglądaj:) jest pełno facetów,fajnych wartościowych i zwykły przypadek może sprawić,że takiego spotkasz....
|
|
Transponder ty k..wa jesteś masakra
|
|
zgadzam się z poprzednikiem:) tak samo jak dużo jest fajnych dziewczyn tylko chowają sie gdzieś przed nami mężczyznami, trzeba byc cierpliwym hot chocolate facmen
|
|
jaki wynik ? facmen
|
|
Prawdę mówiąc szukając na siłę prędzej się trafi na kogoś złego... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Pewnie, że są... Tylko szukaj igły w stogu siana ; ). Najważniejsze jest to aby ta druga osoba nie była pusta w środku ; )
|
|
Ja będę :D (przynajmniej taki mam zamiar xD)
|
|
Tak szukanie na sile jest bez sensu zupełnie:) i działa to również w odwrotna stronę czym bardziej chcesz kogoś znaleźć tym bardziej jest trudniej:) rozczarowujesz sie porażkami:)
|
|
A co myślicie o 1.9 SDi? Wiem, że jest trochę ospały, ale z drugiej strony ponoć bezawaryjny... Czy ktoś mógłby powiedzieć coś więcej i polecić / nie polecić?
|
|
gdzie Ci mężczyźni i baby ach te baby ;-D a swoją drogą wartościową kobietę znaleźć w Łomży też jest bardzo ciężko...piramida "kobiecych" potrzeb uległa takiej przemianie że czasami mam wrażenie że świat stanął na głowie... Kasia..
|
|
duvall tak wartościową dziewczynę w łomzy jest ciężko znaleźć:)jedynie może na ulicy lub jakimś koncercie, dyskoteki raczej odpadają wiadomo co się tam dzieje:)
|
|
xyz co racja to racja :) Kasia..
|
|
Haha czyli fajnych facetow mozna znalezc tylko spacerujac po Lomzy?:) a konkretnie to gdzie?:) A niby dlaczego dyskoteki odpadaja? Nie zgadzam sie, ze same pustaki tam chodza.
|
|
mowie ci napisz domnie na meila
|
|
Konkretnie to wszędzie można spacerować:) same nie, jak wszędzie są wyjątki ale większość:)
|
|
Haha ja nie chodze do Polo :D Ale dzis w Biedronce fajnego widzialam faceta;) ale sie cholercia spieszylam i mi zniknal:p
|
|
Przecież nikt Ci nie powie konkretnej ulicy, na której znajdziesz kogoś dla siebie ^^... Co Ty taka nierozgarnięta :D? Szukaj a znajdziesz ; ) facmen
|
|
Odpowiedź jest prosta - w całym mieście! W Łomży fajnych facetów nie brakuje ;)
|
|
Hot chocolate a Ty ile wiosenek masz? ; ) Kasia..
|
|
Niestety, takie jest życie. Czy ma 20, czy 50 lat, gwarancji na szczęście nikt nie daje..... Niestety... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |