Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Socjalizm wg. PZPR-pis. |
Sklep z Legionów to się gdzies przeniosl czy zlikwidowany? gdzie w Łomży kupie gry i akcesoria do PS3?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Socjalizm wg. PZPR-pis. |
Kochani, jak to jest z tą naszą uczelnią? Nie mogę na oficjalnej str znaleźć kwitu do opłaty za index. Jest tylko na legitymację... a jutro ostatni dzień do opłacenia :( Ktoś mi powie ocb?
|
|
martuchnam chyba nikogo w życiu nie kochałaś, jak tak twierdzisz... nie jesteś w stanie czuć za kogoś więc się za znawczynię nie podawaj. Asiula nie do Ciebie pisałam tylko do _kaska_. Do Ciebie przecież nic nie mam. ale jak ktoś na kogoś wjeżdża, to nie ma chama we wsi, muszę zareagować.
|
|
jest opłata za legitymację 5zł - kwit na oficjalnej stronie...ale gdzie za indeks? - nie ma nic...Dziwuję się, bo za całość 5 zł??? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Czyżby Cendrowscy?
|
|
Tak,a syn dyrektorka swoje prywatne sprawy załatwia służbowym samochodem, to jest coś nie tak!!!
|
|
trzeba bylo wpuszczać klienta w krawacie, klient w krawacie jest mniej awanturujący się TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |