Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rozbiorą Głódzia do POrtek... |
mechicano nie wiesz chyba ile kosztuje przedszkole. kryśka nie napisalas ile niania godzin mialaby u Ciebie spedzac? Jeśli tylko kilka godzin tygodniowo to 10 zl za godzine. Niania też czlowiek, jeść musi, rachunki zaplacic trzeba. Minumum 600 zl jesli pensja stala. Kryśka w jakich godzinach szukasz opieki? Jesli popoludniowych to ja sie pisze. Do godziny 16 sama jestem nianią. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rozbiorą Głódzia do POrtek... |
ktoś00 jesli zarabialabym jako niania 3 zl na godzine to ogladalabym calymi dniami telenowele! TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Bless co do ciebie to japa chamie i nie obrażaj nikogo a co do tej bezmyślności to możesz być ty. 4feeter nie masz nic mądrego do napisania to nie pisz i nie nabijaj sobie postów.
|
|
Ot i się odszczeknął kundelek :):) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Mają fajne ciuchy co świadczy kolejka od 7:30 gdzie sklep otwierają dopiero o godz 9,szkoda że większość ciuchów jest porwana i w dużych rozmiarach. Dziś byłam świadkiem dziwnej sytuacji w w/w sklepie przyszła kobieta ok 40 blondynka, dość wysoka, masywna kobieta, o męskiej tonacji głosu... zaczęła się drzeć na cały sklep, bo biedna nic sobie nie wygrzebała i miała pretensje do dziewczyn że wszystsko wybrały z koszów. Widziałam nawet jak kilku dziewczynom wyrywała z rąk cuchy i mało nie doszło do bójki, komentowała "że młode dziewczyny zachowują się jak w dżungli itp" a sama zachowywała się gorzej niż małpa w zoo.Szanowne Panie ekspedientki oczywiście po krzykach niezrównoważonej kobiety również zaczęły krzyczeć że jest 15 min na przejrzenie koszy itp. poszły za to kobietą... Następnie chodziły po sklepie i kazały wyrzucać ciuchy z koszów, oby szanowana Pani mogła coś sobie wybrać. To czego byłam świadkiem było dla mnie chore.. ,żeby to ludzie na jedzenie tak się rzucali to rozumiem, ale na ciuchy? wyrywać z rąk, krzyczeć, grzebać komuś w koszyku, wyzywać to jest porażka- zachowanie konfliktowej klientki natomiast jeśli ekspedientki tak będą traktować klientów to wkrótce nikt tam nie zajrzy.....
|
|
Ale dziwić się i nie dziwić skoro połowa kupuje tylko na handel! Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
będę mądrzejszy i nie skomentuje tego ostatniego postu.
|
|
PATOLOGIA...
|
|
czy chcieli byście mieć tak wyszkolonego pieska http://www.youtube.com/watch?v=gt_kjo-pzXA&feature=related
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |