sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wynik pozytywny, objawów koronawirusa brak. Statystyki zmarłych na Covid-19 rodzą pytania

Eeetam, mało pasztetu z niego wyjdzie :-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wynik pozytywny, objawów koronawirusa brak. Statystyki zmarłych na Covid-19 rodzą pytania

elnetix

Re: Wynik pozytywny, objawów koronawirusa brak. Statystyki zmarłych na Covid-19 rodzą pytania

O to fajnie. Potrzebuję informacji gdzie moze mieskzac ten mężczyzna? i ogolnie informacji o nim
moze miales z nim stycznosc

Anatol M.

na skrzyzowaniu woj.polskiego a sikorskiego na swiatlach jest najwiekszy wybor w calej łomzy

Anatol M.

Wy kobiety niestety tak macie. Każda z Was chce mieć dobrego, uczicwego facetea, nawet jak błedy popełnia to przyjdzie i przeprosi. Jest na każde zawołanie, zawsze pomorze, nie myśli by iść gdzieś w bok to tego nie doceniacie. Jesteście w związkach z nimi cieszy Was to, że oni są a później dajecie im kopa w dupe, Taki facet nie zaufa już innej kobiecie, on zawsze w sercu będzie miał tylko jedną, będzie pod świadomie krzywidził siebie i może nową partnerkę bo bo zawsze myślami będzie przy tej najwazniejszej. Błędem było to zrywaniem trzeba było porozmawiać o swoich potrzebach i powiedzieć że oczekujesz od niego by nie był tylko dobrym dla ciebie ale czasem pomysła o sobie. Jestem psychologiem społecznym i dlatego się tu zarejestrowałem.
Dobrych facetów którzy potrafią zapewnić kobiecie wszystko co potrzebuje jest bardzo mało, dla tych dobrych facetów sex nie jest najważniejszy, dla nich ważna jest przyszłość. Taki facet nawet jak urażony to zawsze przyjdzie bo wie że dla niego liczy się tylko jedna kobieta.

Kobiety nie doceniają tego co mają póki tego nie stracą. Jak im się nudzi w związku to zaczynają myśleć o rozstaniu,. Wtedy facet który oddał się jej bezgranicznie jest jak zabawka. Choć on tak nie myśli, na początku, to wkrótce to sobie uzmysłowi, a wtedy jest często zapóźno by odbudować coś. Jeśli się z kimś zrywa to trzeba mieć na to wiele przesłanek, nie działać emocjonalnie. Nie można tak skreślać lat przeżytych razem. Jesli są poważne problemy to trzeba sobie z nimi radzić lub udać się do kogoś kto je pomorze rozwiązać.

Jeśli kobieta zrywa z dobrym facetem, który jest w stanie dać jej wszystko to albo z nią jest coś nie tak, albo chce swoje życie spędzić na zakręcie. Z moich obserwacji wynika, że często obok tych kobiet, które zostawiły dobrych facetów kręcą się dranie. Bo oni chcą pokazać coś innego. Kobiet łyka haczyk, idzie z nim do łóżka, zachodzi w ciąże i później żałuje. Zawsze na terapiach powtarzam, że Warto pomyśleć kilka razy, warto mieć przy sobie drugą osobę, a jeśli miało się przy sobie faceta, który jest w stanie oddać dla kobiety życie nie można go wypuścić z rąk.

Tak drogie Panie rodzą się dranie. Skrzywdzony dobry facet, już nigdy nie będzie dobry dla innej kobiety. A później mówicie, że są sami dranie.

Jeśli go rzuciłaś, nie wiesz dla czego, gdzieś twój świat się zachwiał to powiem Ci jedno, chcesz przemyśleń to myślcie razem, ale nie wypuszczaj go z rąk. Daj mu znak, że myślisz o nim, że ciągle moze on nie odpisze raz, moze dwa, moze 20, ale będzie wiedział, że myślisz o nim. Poświęciłaś kupe lat życia razem bezsensownie nie dając mu szansy na to by się poprawił,, by zmienił w sobie coś by spórbować razem mieć przyszłość.

Nie licz na przyjaźń z nim, dobry facet nigdy nie będzie przyjacielem dla swojej byłej miłości. Zniknie jej z oczu bo nie będzie chciał jej ranić, sam będzie cierpiał ale nie okaże tego jej, zły facet będzie zawsze kręcił się wkoło i uprzykrzałł ci życie jak będziesz z innym.

Z socjologicznego punktu widzenia jeśli kobieta zrywa z facetem, który chce jej ofiarować wszystko, gdy ma pozycję by zapewnić jej i jej rodzinie przyszlość i to coś co dla kobiet jest najważniejsze czyli stabilność życia to taka kobieta nie wie czego chce od życia.

Życzę Ci szczęścia bo jeśli to jest ten dobry facet to masz wielkie szczęście że go spoktałaś, ale i wielkiego pecha że pozwoliłaś mu odejść.

Napisałam do niego wiadomość, liczę, że odpisze, że nie wszystko stracone

krazes90 piszesz o jakieś miłości itp to czemu uczucie dosyc czesto przegrywa ze zdrowym rosądkiem:)

Zawsze mówiłam swojemu miśkowi, że gdy ludzie się rozstają warto dać sobie szanse, warto spróbować ułożyć związek inaczej. Jeśli pogubliliście się, jeśli gdzieś tam blakną uczucia, to dalej jest szacunek i przywiązanie i troska o drugą osobę. Zawsze mówiłam mu, że gdyby coś się stało to dajemy sobię szansę na poznanie się na nowo, na zbudowanie innego związku już bez poprzednich błędów. A jak głupia zrobiłam impulsywny ruch, łudząc się, że będziemy przyjaciółmi, że mi zawsze pomorze, Teraz chcę naprawić swój błąd

To musiałby mieć pow. 33 km2, żeby był na Łomży.

Zamykam temat...

Misia3082

Sorry, że się wtrącam, ale to NIE JEST WYROK!!!

Znam kilka pań, które poniekąd zapomniały o chorobie. Reszta jest kwestią obgadania, dogadania się. I nie daj się wkręcić w błędne koło myśli autodestrukcyjnych. BĘDZIE DOBRZE, BO INNEJ MOŻLIWOŚCI NIE MA.

dziewczynko nie ma idealnych ludzi !!! trzeba ze soba rozmawiac zeby bylo dobrze albo nawet b.dobrze

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Ja Cię popieram duvall,bo ja zaczekałabym i te pół godzinki po zamknięciu zanim wybrałbyś pieska dla siebie,aby tylko choć jedna psina trafiła do swojego domku i miała swoją miskę...

Misia ja też znam wiele kobie,które miały nowotwór jajnika i jest wszystko ok...a jeśli chodzi o faceta to oni są zwykłymi tchórzami,więc nie przejmuj się niczym...czas leczy rany:)
P.S.Witam Cię oburzonamama:)

Czy coś wiadomo o spanielku ?
W schronisku go nie ma.

Brawo!

Napisz do mnie na gg 23324486

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

A też się pracuje w koncu:(
Ciężko było wrócić a jeszcze ciężej się przestawić na codzienny rytm :)
No ale jakoś to będzie :):):)
Wszystko co dobre szybko się kończy , skończyło się i u mnie.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Dla mnie idealny kandydat na partnera (a jak wiadomo ideały nie istnieją) to mężczyzna szczery, bezpośredni, mający swoje zdanie (potrafiący je bronić i argumentować swoje decyzje, niezależnie od opinii innych), poza tym taki, który potrafi rozmawiać o swoich uczuciach, czuły, troskliwy, odpowiedzialny za słowa i czyny (nie rzucający słów na wiatr, dotrzymujący obietnic), kulturalny (nie wulgarny), z poczuciem humoru, ale też potrafiący być poważny gdy wymaga tego sytuacja, wierny i taki z którym związane byłby by moje myśli, słowa, plany i marzenia :)) (czyli taki, który by mnie kochał, a ja jego).

Jak wspomniałam na wstępie ideały nie istnieją, każdy ma wady i zalety, ale skoro pytanie autora dotyczyło ideały to odniosłam się właśnie do ideału :).

DiDi

Chodziłam do skrętka. ujdzie ale jest strasznie małomówny. trzeba go za ozor ciagnąć żeby coś powiedział:) jest tam jeszcze dr malinowska ale to juz jest totalna pomyłka. byłam raz i nigdy więcęj!! łaskę mi zrobiła ze wogle pozwoliła mi do gabinetu wejść, a przynajmniej sprawiała takie wrażenie. niesympatyczna strasznie takie było moje odczucie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org