Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ludobójstwo rozgrzeszy ksiądz, aborcji już nie może... |
niechodzi wam przypadkiem o introlan >? bardzo dobre ceny i z nie oficjalnych zrudel wiem ze nie dlugo zostanie zwiekszone do 1mb bez zmiany oplaty :) Na osiedlu puscili swiatlowody ostatnio ja tam sie podpinam :) neostrada to ****. 550kbit/s= 57zł miesięcznie. wiecej info pod: http://www.introlan.pl/ W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ludobójstwo rozgrzeszy ksiądz, aborcji już nie może... |
Jeszcze kilka lat temu narzekałem na nich, ale ostatnio jest OK. Nie ma przestojów, większe przepustowości za niższą cenę. Dodatkowo dają pocztę, serwer www (php, mysql, postgresql). :)
|
|
macie tu innego linka tez ciekawy milego oglodania http://moheroweberety.net/go/files/tajemnice/tajemnica_film_11.swf ![]()
|
|
..I nikt mi nie wmówi,że to zasługa PIS-u
|
|
nie to napewno zasluga PO ludzie jebnijcie sie w łeb co ma jaka kolwiek partia do tego. kaz
|
|
walder27: zamknij się w końcu. Nie wnosisz nic nowego do tematu, a Twoje bzdury, których nie mamy ochoty czytać, powodują tylko dłuższe ładowanie się strony. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Za tego typu ewidentny spam powinien byc BAN, krotko jestem na tym forum ale juz moge powiedziec ze tu jest syf a moderatorzy nic nie robia, zeby to zmienic. Nasza bis
|
|
A tym przestępcą lekarzem pedofilem jest... Bartosz S. Oj narobił ojcu reklamy, narobił. Mam nadzieję że w więzieniu zajmą się nim, tak jak się takim należy !!.
|
|
i czym to idzie swiatlowodami czy radiowka ? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A jaśnie wielmożnemu panu dyrektorowi szpitala nie przeszkadza, że zatrudnia pedofila, bo jak wyraził sie, to "sprawa osobista lekarza". Nie przeszkadzało też pijaństwo pani chirurg. Tylko pogratulować dyr. świetnego samopoczucia. On przecież tam, tylko... sprząta.
|
|
Łomżaaa dokladnie tak bylo w fakcie mowili :) PO sie zaciolo jak dowiedzialo sie ze mamy medal ^^^^^ "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Tak jest we wszystkich radiowkach, nie ma sie co sie dziwic :) wieczorami jest 2x taka przepustowosc, w sumie to dobrze mozna sobie kompa noca zostawc, ale z drugiej strony to radiowki sa bardzo wadliwe przynajmniej 1 wmiesiacu musza cos poprawiac albo narpawiac i neta niema w dzien :/. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Raczej watpie zeby ktos sie u niego sie zatrudnil chyba ze naprawde sypnie kasa, Bo rynek pracy az tak strasznie nie jest przesączony prawnikami jak ekonomistami.
|
|
Zastanów sięczy ci się opłaca kredyt samochodowy, czy nie lepiej wziąc kredyt konsumpcyjny ( czyli na obojętnie co ) sprawdź jaki procent i porównaj, bo nie zawsze kredyt smochodowy jest oplacalny W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
|
Poszukuje informacji o dostawcach internetu WLAN na terenie Łomży(os.Południe).Do kogo mógłbym się wbić???
|
|
cytat: Autor: marcelus2000 (---.plusgsm.pl) Data: 25-02-06 15:44 nie ma sensu brać kredytu samochodowego gdyż wymaga sie sterty dokumentów, trzeba dysponować dużym zabezpieczeniem finansowym (żyranci). Proponuje kredyt konsumpcyjny w Skok Stefczyka spoko firma. 20% faktyczna stopa procentowa. Czyli jeśli weżmiesz 8000 PLN będziesz musiał zapłacić 10.000. Pytanie? Czyli jak wezmę 8000 PLN to po 6 latach zapłacę 10.000 ??
|
|
Z czego tu się śmiać: z sytuacji, czy z policjanta? Sami sobie odpowiedzcie na to... - Podjedź na Poselską XX, tam jakieś dzieciaki rzucają petardy. Wytłumacz im, gdzie mają sobie je wsadzić. - Tokarza 5. Jakiejś kobiecie wyrwali dziecko z wózka i bawią się w berka. - 00 od 09: Przyślij mi tu grupę, bo na ulicy leży facet i wygląda, że mu coś strzeliło do głowy. Co takiego!? Nie znam się na tym, ale wygląda mi to na dwie kule kaliber 9mm. - 07 do 00: Podjedź pod domy towarowe, tam czai się nasza obserwacja i biją ich chuligani Trzeba im pomóc. - Na Placu Zgody stoi czerwony Zaporożec z niemiecki znakami bojowymi, zobacz, co to jest. - Oskar 210, chciałbym przypomnieć, że nie wolno używać słów przez stację! To jak mam mówić? - 03 do 3274: Czy mogę coś dla ciebie zrobić? Przytul mnie czule. - Oskar 31380: przed chwilą sprzed komisariatu skradziono radiowóz, oznakowany. Wygląda jak, jak każdy inny. - Wał Miedzeszyński-Fieldorfa, tam jakiś nachlany łazi, samochodom w jeździe przeszkadza. Nadaj mu kierunek. - Ostrobramska przy P.C.O, na pasie zieleni leży. Uuuu... ten pijaczek nie ma sił się ruszyć, tu trzeba trójek. ("trójki" - 3033 - policyjna Nyska do zbierania pijaków, zawozi ich do izby wytrzeźwień) - Trójki? - Tak, zgłaszam się. - Podjedź i zabierz leżaczka do Betlejem. No cóż, taki los taksówki bagażowej. - Jagiellońska 42m, XXXX mają gwałcić, zdążyła przedzwonić. - Przy mieszkaniu leży i śpiewa. Może artysta? Właśnie, 65 sprawdź, czy go do izby, czy na festiwal. - Podjedź na 607, tam kolizja i winny jest, ale się nie zgadza, chce policji. Przynajmniej za 500 Zobacz tego pana XXXX i sprawdź, czy ma prawo jazdy. - Pisz: 9 kwietnia, ul. Chałubińskiego, 1,5 promila, zabrane prawo jazdy i zaraz potem, w maju w Wołominie, 1.1 promila, zabrane drugie prawo jazdy. Może ma fabrykę? - Oskar 220, podaję komunikat za pojazdem: Mercedes pięćsetka, czarny, numer rejestracyjny XXXX, tym samochodem porusza się mafia z Wołomina. No, no, nie mów tak, oni mają lepszą łączność z nami, niż my ze sobą. - Podjedź Wiatraczna XX, tam jakiej kobiecinie wybili szybę i sprawcy ponoć są w parku i ona ci wskaże. Wiatraczna w penetracji wynik negatywny. Pouczono: do szklarza. - Kiedy wreszcie dowieziesz zatrzymanego do prokuratury? Tam czekają już 3 godziny! Jak tylko pomocnik dowiezie mi benzynę tramwajem. Gdzie stoisz? Nie wiem, nigdy tu nie byłem. - Przy Belwederskiej jest konkurs na najlepszego policjanta, bodajże z ruchu drogowego, tam są próby kierowania ruchem i korek się robi straszny! waldek27
|
|
Ptysiu robisz się arogancki i chamski.
|
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W szopce Bożonarodzeniowej w Łomży u Kapucynów są w tym roku ptaszki, które ładnie ćwierkają, czy może ktoś wie jak nazywają się owe ptaszki? STRANSKY
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |