czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego NIE NALEŻY GŁOSOWAĆ NA PiS I DUDĘ ...

Narazie jest 7 kanałów. TVP1, TVP2, Białystok, PoloTV, ESKA TV, TTV, ATM Rozrywka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego NIE NALEŻY GŁOSOWAĆ NA PiS I DUDĘ ...

a byłaś u niej osobiście ? jeśli nie to się nie wypowiadaj. Bardzo fajna, miła babka ;)

Może i przereklamowana i co z tego?! O czymś to świadczy, bo umówić się do niej z dnia na dzień to nie sztuka :)

Ja nie oceniałam jej po wypowiedziach na blogu, postanowiłam się naprawdę przekonać jak w realu wyglądają jej prace i co?!Jak dla mnie okazała się bardzo miłą i wygadaną osobą, nie siedziała na szczęście 2 h z zamkniętą buzią i dłubała pazurków... Pozatym jak dla mnie okazała się profesjonalistką :)

A to że komentuje zachowanie co poniektórych swoich klientek, cóż ma prawo, bo też nie życzyłabym sobie, by mi taka osoba z energicznym dzieckiem przychodziła i owe dziecko latało w każdy kąt i dotykało, a może czasem i niszczyło moje rzeczy, co więcej spóźniające się klientki lub wcale nie przychodzące, sorry, ale przez to nie tylko właścielka na tym traci, ale i inne osoby, dla których ona już nie ma czasu i odsyła z kwitkiem, a tak by może dała gdzieś radę na podmiankę :)

Zreszto jak komuś nie pasuje nie musi wcale do niej chodzić jest tyle innych stylistek :P

mi tez wydaja się naturalne, ale nasi panowie wolą sztuczne lale i tapeciary

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org