środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zagłębie POparcia zalane...

z tego co wiem maskarada jest jednym z najlepszych używaczków, byłam na dostawie w dwóch innych ale towar umywa się przy tym który jest w maskaradzie są i nowe ciuszki i unikaty, w kazdym razie dzięki Bogu że istnieją takie sklepy bo w naszym kraju bardzo ciężko się żyje połowa ludzi chodziła by jak obdartusy bo niestety zarobki renty lub emerytury nie pozwalają iść do normalnego sklepu i kupic nowe ciuszki. Ja mam troje dzieci bliżnięta i starszego syna oboje z mężem pracujemy, mąż zarabia 2000 ja 1200 i jakoś się wyrabiamy ale nie stać nas na sklepy z nową odzieżą więc cieszymy sie z używaków, nie osądzajmy na forum bo każdy jakoś mierzy miarą własnej siły ...Fajnie że kogos stać na nowe ale dobrze jak kogoś wogóle stać i na używane .

Pozdrawiam - Kasia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zagłębie POparcia zalane...

Rafiemu_2003 słownik ortograficzny wieżli.

pierwszy raz przeczytałem - do robienia kotów :)

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wysterylizuj sunię.Nie będziesz musiał więcej domków dla maluchów szukać.

nie-moj u Ciebie ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org