Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zagłębie POparcia zalane... |
z tego co wiem maskarada jest jednym z najlepszych używaczków, byłam na dostawie w dwóch innych ale towar umywa się przy tym który jest w maskaradzie są i nowe ciuszki i unikaty, w kazdym razie dzięki Bogu że istnieją takie sklepy bo w naszym kraju bardzo ciężko się żyje połowa ludzi chodziła by jak obdartusy bo niestety zarobki renty lub emerytury nie pozwalają iść do normalnego sklepu i kupic nowe ciuszki. Ja mam troje dzieci bliżnięta i starszego syna oboje z mężem pracujemy, mąż zarabia 2000 ja 1200 i jakoś się wyrabiamy ale nie stać nas na sklepy z nową odzieżą więc cieszymy sie z używaków, nie osądzajmy na forum bo każdy jakoś mierzy miarą własnej siły ...Fajnie że kogos stać na nowe ale dobrze jak kogoś wogóle stać i na używane . Pozdrawiam - Kasia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zagłębie POparcia zalane... |
Rafiemu_2003 słownik ortograficzny wieżli.
|
|
pierwszy raz przeczytałem - do robienia kotów :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wysterylizuj sunię.Nie będziesz musiał więcej domków dla maluchów szukać.
|
|
nie-moj u Ciebie ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |