Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siłą i pięścią wprowadzają swoje prawa |
4 szklanki maki , ciepla woda w szklance do ktorej wrzucasz ok 40dag drozdzy 4 duze lyzki oleju 1 mala lyzeczka soli ;) wymieszac i wrzucic do misky z 4 szklankami maki i wyrobic ciasto ;) to akurat ciasto na pizze ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siłą i pięścią wprowadzają swoje prawa |
Przecież nie mówi,że włoży do pieca na 3 zdrowaśki,tylko poprosi o pomoc szeptunkę,czy znachorkę.Znachorki leczą ziołami,a szeptunki odmawiają modlitwy.Wiera z Orli nie jest żadnym samozwańcem.Pieniędzy nie bierze.Nie jest też najszczęśliwsza,że codziennie w kolejce czeka kilkanaście osób.Nikt nie każe rezygnować z konwencjonalnej medycyny.Można pójść do psychologa i pojechać do Wiery.Między światem realnym a metafizycznym są tylko THE DOORS.(nie każdy potrafi je uchylić)
|
|
zgłoś się lepiej do osoby która ma o tym pojęcie i umie to przekazac, i wcale to nie musi byc profesor, zadzwon do tego chłopaka i pogadaj 501820715, ogarnia matematykę jak mało kto, wiem co mówię
|
|
dzięki wielkie za pomoc :)
|
|
Mam do oddania małe pieski-kundelki, będą niewielkie, chętnych zapraszam ... :) Zdjęcia mogę przesłać na e-maila.
|
|
ja poproszę zdjecia :)
|
|
A gdzie pracujesz?
|