Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trzasek na kozach praktykował późniejsze prezydentowanie na Polakach. Połowa kóz zdechła. |
Garbaty Anioł hehehe ... zwróć swe mądrości bezpośrednio do autora postu:) czyli do Skiby:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trzasek na kozach praktykował późniejsze prezydentowanie na Polakach. Połowa kóz zdechła. |
a więc Panie Maruda już tłumacze nie pracowałem tam jak widzisz kelnerów tam nie przyjmują jak chcesz się czepiać to mnie nie moich znajomych, a jeśli chodzi o znajomą pracowała i się zwolniła kasę miała dobrą ale wiem co się stało z jej psychiką po miesiącu i daruj se te komentarze jak chcesz wiedzieć sam prowadzę działalność i wiem że ludzi trzeba szanować i klientów. a jak nie wierzysz jedz dziś zobacz jakie meni a jakie będzie jutro czy po innym weselu ja już się przekonałem kto miał racje i tez nie wierzyłem w to z początku.
|
|
Re: Trzasek na kozach praktykował późniejsze prezydentowanie na Polakach. Połowa kóz zdechła. |
Dziwne bo ilekroć tam byłem zawsze obsługiwał mnie kelner :):):) Swoich znajomych sam poruszyłęs więc nie płacz że o nich napisałem :) A ta twoja znajoma nie była tam na majówce tylko w pracy a jak nie chciała pracować uczciwie to powinna poszukać sobie takiej pracy w której nie musiała by pracowac :) Zresztą problemu chyba z praca nie ma skoro ty jesteś biznesmenem to taką pracę jej zapewnisz prawda?
|
|
dobre grzyby podobno sa na Kurpiach sam jak kiedys pojechalem to uzbieralem 5 duzych wiader samych podgrzybkow
|
|
No właśnie mam najnowsze wieści z karczmy, chrzciny zarąbiste, jedzenie zaje...e, obsługa Cacy. Znajomi są Bardzo zadowoleni z przygotowanej imprezy. To ktoś tu kłamie i mąci. Chyba twoja znajoma kolego, podejrzewam , że robić jej się nie chciało, albo myślała że jako kelnerka jest naj najważniejsza Pozdrawiam i życzę smacznego
|
|
Wiecie swoje ja wiem swoje kiedyś było git a teraz. A co kto nie zrobi to i tak nie należy tak traktować ludzi poza tym jak masz znajomości tam to wiesz że kelnerki pracują max trzy miesmiesiące i każda rezygnuje chyba że twoja znajoma to szefowa albo pani... B... Bo nie ma tam kelnerki która pracuje dużej jaktrzy miesiące a jedzenie kwestia wiary czy twoja znajoma faktycznie mówi prawdę. Ja swoje wiem znam tych ludzi od początku prawie istnienia tej karczmy więc wiem co było a co.jest
|
|
do pwsip ? nie żartuj.... ;-D TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Bardzo dobry pomysł :) dzięki :) zobaczę z tymi skarpetami, zawsze to taniej :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |