Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybór Trzaskowskiego spowoduje totalną obstrukcję rządów prawa. |
Las jak las, dobrze jest jak się nie wie samemu to podjechać z kimś żeby zobaczyć miejsca. Na jagody to można jechać na Poniat za Jeziorkiem, są ładne miejsca. Ja ostatnio byłem trochę dalej w kierunku Jedwabnego i też nie narzekam. Niedługo się wybieram na Czartorię za Miastkowem, też można tam coś znaleźć. A jeśli chodzi trochę bliżej Łomży to jeżdżą na Giełczyn, nawet rowerami. Jak znasz las to masz trasę praktycznie od Śniadowa po Czerwony Bór, a jak nie znasz terenu to kup sobie kompas i zapoznaj się z intrukcją obsługi hehe żartowałem ale zawsze dobrze trafić jest do domu w drodze powrotnej. Powodzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybór Trzaskowskiego spowoduje totalną obstrukcję rządów prawa. |
Może zapisują się w galerii ale w jakimś konkretnym folderze? Wejdź w Pliki i tam poprzeglądaj. Jeśli telefon jest na Symbianie to -> Menu - Pliki - Karta Pamięci - Received Files. Jak tam nie będzie przeglądaj inne lokalizacje. Gdzieś być musi!
|
|
Jewreie opanowali oswiate w Lomzy .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pod mostem hihi nikt tam niechodzi i nic niewidac.
|
|
Tam pieprzysz.... Biznes odlotów liczył na krociowe zyski a były niewiele większe od przeciętnych weekendów...
|
|
|
Wiecie moze gdzie mozna znalezc prace na wakacje?
|
|
Witam.Posiadam na sprzedaż.Cb radio Presiden Jackson 6 BAND.Użytkowane na stacji Bazowej w Holandii. Cena 450zł z zasilaczem 5/7 amper.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |