Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szczęście że Polacy jeszcze nie zgłupieli aż tak, aby na trzaska głosować. |
ueeee ja zrozumialem ze Pawcik pyta o pojawienie sie na lomzynskim "evencie" :D Jesli kogos wprowadzilem w blad ze dzis jade, to sorry ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szczęście że Polacy jeszcze nie zgłupieli aż tak, aby na trzaska głosować. |
Masakra ...
|
|
Re: Szczęście że Polacy jeszcze nie zgłupieli aż tak, aby na trzaska głosować. |
Masakra ...
|
|
rafikkkkkkkk25 a na jakiej podstawie tak uważasz..? Dawno tam nie byłam ale jakis czas temu jak tam jeździłam to wszystko było ok...
|
|
polecam Marka Kucisza - http://www.kuciszmarek.com/
|
|
gdzie zaopatrujecie się w pellet i jaka jest jego cena w tej chwili?
|
|
Piękne zdjęcia :) Przecudna kicia :)
|
|
Kto z was zagra dzisiaj na multiplayerze w grze Asphalt 7 ? Piszcie komenty.. ------------- Asphalt 7 - dla iPhonów, iPodów touch 4G, iPadów Rozmiar: 1,11 GB Cena: 0,79 euro ------------ jest to rewelacyjna gra, na multiplayerze moglibyśmy się pościgać. dołączajcie do wyścigów! zapraszajcie do własnych wyścigów: filmofan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |