Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kontynuacja prezydentury Andrzeja Dudy pozwoli na kontynuację dobrych, prospołecznych i prorozwojowych reform. |
Korony były kiedyś koło tej biedronki na mieście Tam i w Euro zapłacisz a swoja drogą to najtaniej jest płącic kartą za granicą
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kontynuacja prezydentury Andrzeja Dudy pozwoli na kontynuację dobrych, prospołecznych i prorozwojowych reform. |
Witam zdezelowanych forumowiczów. Ludzie, kochani ludzie, coś jest nie tak z moim wzrokiem, bo pracuję i pieniędzy nie widzę. Hehe (to był żart). Ale tak na poważnie to chciałbym zrobić sobie okulary by móc jeszcze trochę popatrzeć na ten beznadziejny świat, więc jeśli ktoś ma konkretne propozycje do jakiego optyka warto iść to za wypowiedź dziękuję a dowcipnisie raczej niech się nie wypowiadają bo szkoda klawiatury i transferu.
|
|
Re: Kontynuacja prezydentury Andrzeja Dudy pozwoli na kontynuację dobrych, prospołecznych i prorozwojowych reform. |
A jeśli o wymianie walut mowa - który kantor polecacie? Ceny różnią się jak się domyślam. Oczywiście, zależy mi, by kupić jak najtaniej. Wyjeżdżam na tydzień na wakacje i potrzebne mi Euro. Teraz podobno cena dość korzystna, pytanie czy wszędzie? Jako osoba niezmotoryzowana ciężko mi obejść wszystkie kantory w mieście. Z góry dzięki za podpowiedzi. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
twój stary rozlał i teraz taki głąb na świecie znalazł się przez niego
|
|
siema wszystkim ten rajd to zeby do niego przystapic to trzeba miec kask
|
|
kto wogole jedzie bo ja napewno jade
|
|
w Białymstoku w WORD płatnie ponad 100zł , (coś słyszałem).
|
|
Ile wpadek zaliczyły polskie dziewczyny z hiszpańskimi i irlandzkimi kibicami okaże się za dziewięć miesięcy. Jedno jest pewne - przybędzie Polsce obywateli z imionami Manolo, Andreas czy Antonio. W Gdańsku wolontariusze Euro, najczęściej byli pytani, nie o dworce, restauracje czy hotele, a o to gdzie można kupić marihuanę. Świat rozrywki zaliczył ostatnio, w związku z marihuaną kilka wpadek. Pies policyjny wytropił psa Kory, który zamówił sobie sześćdziesiąt gram ziela zamiast pokarmu championów Pedigree. http://skiba.bloog.pl/id,331179215,title,Czas-wpadek,index.html
|
|
i kto z was byl bo ja bylem nawet moglo byc tylko bylo trzeba sie gruoy trzymac nie mozna bylo wyprzedzac organizatorow i to jest minus i zadnych nagrod nie bylo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |