Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śmiercionośne listy POparcia dublera. Już 49 osób z Łomży jest zarażonych koronowirusem |
HaHa dobreee ;D ;D Dobrze, że chociaż jedna galeria się buduje ;P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śmiercionośne listy POparcia dublera. Już 49 osób z Łomży jest zarażonych koronowirusem |
Ciesz sie z letniej , wiecznie gówniarzom cos nie pasuje
|
|
Re: Śmiercionośne listy POparcia dublera. Już 49 osób z Łomży jest zarażonych koronowirusem |
u mnie też nie ma, letnia, ale leżę w obrębie konstytucji 3 maja :) facmen
|
|
u mnie wciąż nawet nie letnia, a lodowata! - okolice Niemcewicza
|
|
a u mnie gorąca, pisze z wanny - okolice Kurii facmen
|
|
U mnie też gorąca około 1,5km od Kurii :)
|
|
szukam kogoś kto mi zdejmie simlocka z Samsung SGH-A897 Mythic z AT&T I wiem ze są kody w necie za kase do pobrania ale wolę " od ręki " i pewnie
|
|
.
|
|
|
pracownicy i właściciele sklepów proszeni o niezabieranie głosu. nie rozumiem też:"...moim zdaniem najtańsze...".Albo faktycznie najtańsze,albo nie! TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Chyba dzisiaj w piątek, są ogłoszenia W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
chyba na rogu dwornej i legionów
|
|
Wiadomo jest że żadna pojedyncza odpowiedz nie dyskwalifikuje na Ms ale kilka odpowiedzi jak najbardziej powoduje że brakuje procentów w tych obszarach stabilności, dlatego pasuje znać konstrukcje multiselecta, wiadomo że z tych odpowiedzi ma wyjść ukształtowana osobowość, to jest test psychologiczny i te pytania mają taki charakter żeby wskazać pozytywne nastawienie i emocje ale i negatywne emocje także procentowo też mają być, no bo do każdego pytania jest jakiś szablon punkty dodatnie i ujemne i potem program to zlicza i wychodzi wydruk, który sobie psycholożka analizuje jeszcze przed rozmową, i trzeba mieć na uwadze że rozmowa to dalsza część testu psychologicznego, jak ktoś dziwne rzeczy wypowiada i dziwnie się zachowuje to psycholog może go odrzucić pomimo że wynik na komputerze jest w normie. Kilka takich ciekawych pytań psychologa np.: Jak najczęściej reagujesz w sytuacjach konfliktowych, Jak sobie wyobrażasz prace w policji i czy uważasz że praca w policji jest trudna i dlaczego, Wymień pięć wartości którymi kierujesz się w życiu, Twoje wady które chciałbyś zmienić, Twoja porażka życiowa, jak sie wtedy czułeś, itp. jak by ktoś chciał poszerzyć wiedze dotyczącą multiselecta to można pisać na meila: wacrs7@o2.pl, mogę wysłać materiały wprowadzające w temat ms. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
odezwał się mądry
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |