Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent powinien przeprosić za porównanie tematyki społeczności LGBT do ideologii bolszewickiej - uważa Jolanta Turczynowicz-Kieryłło, była szefowa sztabu Andrzeja Dudy. |
Wolny niewolnik,,,napisz mi co jest Polskie?bo naprawde niewiem,chyba ze chleb i mleko,nawet warzywa sa sprowadzane z zachodu,a wszystkie rzeczy gdzie pisze po polsku sa odchudzone 50% wiec chyba lepiej kupic produkt pelnowartosciowy niz jakis badziew gdzie sa tylko polskie napisy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent powinien przeprosić za porównanie tematyki społeczności LGBT do ideologii bolszewickiej - uważa Jolanta Turczynowicz-Kieryłło, była szefowa sztabu Andrzeja Dudy. |
no trudno mieć świerze warzywa cały rok z Polski,gdzie słońca zimą jak polskich bramek na euro,ale mamy rodzimy browar.a tak serio nie wiem jak odpowiedzieć na nie sprecyzowane pytanie.Wpisz w google:polskie firmy i Poczytaj co produkują,może Znajdziesz odpowiedz na pytanie:co jest polskie.
|
|
Re: Prezydent powinien przeprosić za porównanie tematyki społeczności LGBT do ideologii bolszewickiej - uważa Jolanta Turczynowicz-Kieryłło, była szefowa sztabu Andrzeja Dudy. |
Ostatni grosz to wyciskają właśnie łomżyńscy straganiarze za badziewie z Chin. To wolę iść do Tesco i kupić to badziewie o półowę a może i 3/4 taniej. A kto padnie to jest mi wszystko jedno czy łomżyńscy wyzyskiwacze czy galeria bo w Łomży faktycznie jest bieda ludzie mają zarobki głodowe a nasi kupcy ceny w sklepach mają warszawskie! Głupi przykład chciałem kupić suszarkę do ubrań i że często jeżdżę do białego to kupiłem sobię porządną za 70zł w Auchuan ale któregoś dnia zajechałem w Łomży do dwóch sklepów z takim rzeczami i taka sama suszarka kosztowała 120zł!!!! To o czym mowa? Ja już dawno nie robię zakupów u tych straganiarzy wolę jechać do białego,wawy albo allegro wszystko o połowe tańsze.
|
|
"wpm" ma racę dadzą 200 miejsc pracy ,a bez niej zostanie 1200 osób i kasa pójdzie na zachód - niestety nie wszyscy to rozumieją.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |