Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Program trzaska i biedronki. |
Omania.. ja podalem tu numer i wcale nikt nie robie se jaj itp .. wiec sadze ze na forum nie ma zadnych trolów wiekszych xd
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Program trzaska i biedronki. |
A no właśnie;-D
|
|
Jasiu, za koszt jednego sms-a możesz doładować komuś konto dowolną kwotą, zakładając, że doładowanie jest prezentem:).
|
|
a kto powiedział że samochód jest na sprzedaż, chcę skasować dla siebie więc bez głupich odpowiedzi, bo wielu z was tak robi a tu wielce mądrzy jesteście...
|
|
Jak dobrze poszukasz to nawet niewypały z moździerzy znajdziesz leżące na ziemi. Wiem bo widziałem
|
|
kryna zostaw ten licznik w spokoju, jedynie obszyj sobie ta kierownicy, jezeli nawet nie jest to auto na sprzedaz a trafi Ci sie ze np. zwali sie pc i typ go podlaczy by to sprawdzic napewno zauwazy cofniecie licznika co moze grozic nie otrzymaniem przegladu i wtedy sobie biedy narobisz;] W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
h0j ale chyba tak sie nie da z mixa ? a biletow kurczak nie potrzebuje bo jezdze ałtem Kasia..
|
|
uprawiaja machorke na torowisku tam dalej potem zwijaja pakuja i sprzedaja
|
|
Jasiek Omania and : Figa muszą być fantastycznymi laskami w realu co?
|
|
OjciecR. - widać gołym okiem, że z Ciebie nie jest "prawdziwy kibic" :D :D :D
|
|
maruda czego się śmiejesz, w końcu o mój żołądek chodzi, no i pada deszcz
|