Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Food jedzenie polskie a virus |
mały,Ty to oglądaj mecz w tym swoim bereciku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Food jedzenie polskie a virus |
mały ty chyba nie wiesz co to prawdziwa laska , delikatne kąsanie to jest dopiero doznanie Kasia..
|
|
Szukam pieknej kobiety która była w środe w banku PKO na ul,Niemcewicza okolo godz 17 byla ubrana w dzinsowe spodnie ,buty szpilki, bluzeczke miala dlugie krecone wlosy.wiem ze wpadlismy sobie w oko usmiechalismy sie do siebie jesli to przeczytasz odezwij sie. Pozdrawiam.
|
|
Ceny w tym sklepie są chyba z kosmosu. Kupiłem skarpety których cena była 4,99 a przy kasie niestety 5,99. Zwróciłem uwagę kasjerce odpowiedziała, że ktoś przewiesił. Nie rozumiem jak można przewiesić jeśli takiej ceny (5,99) tam w ogóle nie było.
|
|
cena obowiązuje taka jak jest przy towarze,nie ma innej opcji.
|
|
to masz problem kolego,wyślij za nią list gończy haha Kasia..
|
|
czep się tramwaju ta pęikna i w szpilkach to moja stara a włosy po dzisiejszej nocy jej sie wyprostowały Anatol M.
|
|
bo z tego co wiem to maruda się wybierał,ale jak nie sprzedasz mu kłada to wyjdzie lipka;-(bo nie będzie czym..
|
|
Omania hehe.. za szybko pędziła tym autem a doszedłem do wniosku że nie warto jest rzucać się na maskę bo to kosztuje:) A tak poza nawiasem czasem dziwnie dziewczyny okazują sympatie do facetów:)
|
|
Witam. Poszukuje sklepu gdzie mozna kupic zegary wiszace,obrazy itp
|
|
Jasiu!!!!!!!! :):) Jak ja za tobą tęskniłem strasznie :):):) Kasia..
|
|
hehehee.. warto tu zarzec od czasu do czasu i wzajemnie się po chichotać:)
|
|
;-*
|
|
Nikt nie bierzę pod uwagę jeszcze jednej według mnie ważnej rzeczy, a mianowicie, że tatuś biologiczny może również chcieć widywać swoje dziecko. Przecież może również kochać swoje dziecko, a problemy mieć z mamusią. Od kilku lat jest moda najpierw dziecko potem ślub i zaraz rozwód. Trudno chce się być nowoczesnym to trzeba ponosić konsekwencje swoich czynów. Dlatego tez po co ze zdrową głową pchać się w kłopotliwe sytuacje. Nie dotyczy wdów. To zupełnie inna sytuacja. Miłego wieczoru!
|
|
Jeżeli macie w planach organizację eventu jedzeniowego, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy Food Truck Festivals - food truck warszawa . Sam niejednokrotnie korzystałem z ich usług i nigdy nie było najmniejszego problemu.
|
|
Polish food is hearty and flavorful Spotify Mod APK featuring dishes like pierogi and kielbasa. During virus outbreaks, proper hygiene and food safety practices are crucial to prevent contamination and ensure safe meals.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |