środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SN - Szczyt Najwyższej praworządności i moralności. Bronić koniecznie aby było jak było.

W masarni

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SN - Szczyt Najwyższej praworządności i moralności. Bronić koniecznie aby było jak było.

_mała_ ja wolę już klęczeć i żebrać , niżby jak ty tam za pięć złotych laskę robić !

Re: SN - Szczyt Najwyższej praworządności i moralności. Bronić koniecznie aby było jak było.

A wiesz co Maruda,że mi to nie przeszkadzało to że on z tą zużytą podpaską na gębie śmigał.Miał świeższy oddech .

Od września wchodzi w życie zmiana programu nauczania historii w szkołach średnich. Zgodnie z jej zapisami polska młodzież będzie uczyła się historii jedynie w I klasie liceum czy technikum.

Ze względu na wagę sprawy liczymy, iż nasz obywatelski projekt ustawy zmieniającej Ustawę o systemie oświaty zechcą poprzeć publicyści, pisarze, artyści oraz organizacje społeczne, stowarzyszenia, etc.

Jeśli ktoś z Państwa chciałby przyłączyć się do naszej akcji i wyrazić chęć przystąpienia do Komitetu Honorowego przy Komitecie Obywatelskiej Inicjatywy Ustawodawczej, uprzejmie prosimy o kontakt.

Można pobrać listę do zebrania podpisów osób popierajacych. Trzeba szybko zebrać 100 tys. podpisów .

www.przywracamyhistorię.pl

aha chyba wiekszosc wlasnie tak robi???

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org