Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
łże jak PieS |
dobrzy MC byli co się czepiacie :). Za rok raperow z białego dawać :) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: łże jak PieS |
Żeby wiesniak mógł pomarzyć o lasce,powinien już zecząć moczyć się w wannie min.3 lata z dodatkiem sody kaustycznej ,wtedy jest mała szansa ,że smród zmaleje.
|
|
Mam " konia", ale i takiego BARANA jak ty , bym jeszcze oporządził .
|
|
Jasiu Masakra
|
|
Korepetycje z matematyki ktoś potrzebuje?
|
|
oj tam , szerzej usta otworzysz ...
|
|
do pijany_ninja: Porównaj, proszę, poziom swojej wypowiedzi i mojego postu - widać różnicę, prawda? Czemuż tak zdenerwowało Cię sformułowanie o kupowaniu wykształcenia czesnym? Przecież to jest prawda! Szkołę średnią, ba, nawet licencjaty zdobywają ludzie, których "uczelnie" trzymają tylko dlatego, że dostają pieniądze, a zatem "produkują" ćwierćinteligentów, którzy nie potrafią nawet poprawnie wypowiadać się w ojczystym języku. Ale Ciebie, Ninjo, na pewno to nie dotyczy, prawda? Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Maruda,ja też się dowiedziałem jaki to biznes rodzinny ten fajtłapa prowadzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |