Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poprzyj list w obronie wolności słowa |
Nam pytanie czy mógłby mi ktoś wysłać ten filmik na e-maila?! Kez.m.ef@gmail.com
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poprzyj list w obronie wolności słowa |
zgadzam sie z "tomekk" to nic dziwnego i nie ma co sie dziwic przeciez nie tylko "u nas" odkrecaja liczniki prawda ?? trzeba patrzec na inne rzeczy (wytarcie kierownicy, gałki zmiany biegow siedzen) nie daje to tez 100% pewnosci i nie ukazuje jaki samochod na przebieg ale warto zwrocic na to uwage. O stronkach z lomzynskimi komisami nie slyszalem. pozdro
|
|
coś mi sie zdaje ptysiu że nie bardzo wiesz na czym polega ta gra. zakładający temat też skoro pyta się o takie rzeczy
|
|
wrzućcie na siara_psv@wp.pl
|
|
a czy ktoś wie gdzie w Łomży można ztuningować samochód??? apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
ja też bym poprosił: domino1292@wp.pl Zbych
|
|
To można go gdzieś jeszcze ściągnąc?
|
|
przunajmniej podajcie nazwe jak sie nazywa ten filmik i rozszerzenie to sobie na emulcu znajde albo innym p2p
|
|
Martusia napisał(a): dajcie spokój juz z tym filmikiem.... to juz sie nudne zaczyna robic ;/;/;/ ~~~~~~~~~~~~ Oj Martusia, to czysta ciekawośc ;)
|
|
Andrew. a co Cie imteresuje konkretnie.mam samochod o nr BL00008.zielony FORD FOCUS!jak cos to pytaj smiało.
|
|
Oj Kilawok zeby tam jeszcze było coś ciekawego;)
|
|
o lol to dajcie cos ciekawszego to pooglądam lol moze własne filmiki amatorskie macie a jak nie to sie nie wpitalac
|
|
no nie wiem czy to jest takie normalne,ja jestem troche starsza od tej siksy i mi to sie w bani nie mieści zeby cos takiego robic blee...i to jeszcze na dodatek w szkolnej toalecie.dzieci sa sobie sami winni,moze nie wiedzieli ze ta sprawa sie tak naglosni ale ona przeciez widziala i wiedziala po co on ja kreci,a on poprostu skorzystał z sytuacjii zeby zablysnac.zreszta co tu duzo gadac: TO ICH SPRAWA,ICH WSTYD.szkoda tylko ze przez nich musza cierpiec i ch rodzice i sql straci na reputacjii.
|
|
rzeczywiscie reputacja szloły i dorosłych jest nawazniejsza hahaha jak by sie dziecmi zajmowali to by tego nie było a starzy to olewają i nauczyciele też
|
|
dzisiaj o 18 w tv bialystok wywiad z uczniami tej sql i jakies tam, oraz na tvn 24 <nie wiem o ktorej>
|
|
Nie macie się już czym podniecać. Dziewczynie zachciałosię bitej śmitany i już. Chociaż nie musieli tego wszystkim pokazywać. To powinna być tylko ich sprawa.No ale cóż.
|
|
Kurwicy już idzie dośtać z tym ich podlasiem. Jak ich tego oduczyć???????????????
|
|
Gratulacje! Gratulacje! Gratulacje! Przecież to są jaja w biały dzień! Gdzie jest godność, gdzie jest zdrowy rozsądek? Mam nadzieję, żę takie "akcje" to nie jest teraz norma, czy w jakikolwiek sposób zaakceptowana w młodym środowisku rzeczywistość.
|
|
Storygay masz racje...narazie jeszcze niewiem o co dopkładnie w tej grze chodzi ponieważ dopiero co wczoraj zaczełem w nią grać i nigdy wcześniej o niej niestłyszałem... wiec jak narazie jeszcze się uczę.
|
|
Jak już taki temat, moze nie znacie Wraca maż nad ranem do domu, po calej nocy grania w pokera. Zona jak to zona robi mu wyrzuty. Maz na to spokojnie: - Nie musisz sie juz wiecej denerwowac z mojego powodu. Pakuj swoje rzeczy. Przegralem cie w karty i nalezysz teraz do mojego kumpla... Żona zaczyna krzyczec: - Ty chamie! Jak mozna w ogóle wpasc na taki wstretny pomysl!?! - A myslisz, ze mi bylo latwo, pasowac przy czterech asach z reki... Małżenstwo z dwudziestoletnim stażem: żona krzata się w kuchni, maż cos naprawia. W pewnej chwili maż woła: - Stara! Chodz na chwile! - Co? - Potrzymaj ten drucik. Żona posłusznie chwyta kabelek, po czym pyta: - I co? - Nic, widocznie faza jest w tym drugim... Dzwoni telefon. Maż mówi do żony: - Jak do mnie to powiedz, ze nie ma mnie w domu. Żona odbiera i mówi: - Maż jest w domu... - Czemu tak powiedzialas, przeciez mówilem?! - Bo to był telefon do mnie! - odpowiada żona. Lekarz wypisujac chorego po operacji udziela mu rad: - Nie palić, nie pić pod żadnym pozorem, co najmniej osiem godzin snu dziennie. - A co z seksem? - Tylko z żona, bo wszelkie podniecenie mogłoby pana zabić! W szpitalu po operacji lezy facet na lózku, a obok siedzi jego żona, usmiecha sie i głaszcze go po głowie. W pewnej chwili on otwiera oczy, patrzy na nia z niedowierzaniem i mówi: - Jak sie zenilem, to ty bylas kolo mnie... - Tak kochanie. - Jak zlamalem noge, to ty bylas ze mna... - Oczywiscie najdrozszy! - Jak rozbilem samochód, ty siedzialas kolo mnie... - Tak kochanie! - Dzisiaj mialem operacje i ty równiez jestes u mego boku... - Och! - Tak mój kochany. - Wiesz co? Ty mi qwa pecha przynosisz! Facet umówił się z kolegami na polowanie. W dniu polowania wstał skoro swit, ubral sie wział bron, wyszedł przed dom, postał, postal... i stwierdził, że nie pojedzie, bo jest za zimno. Wrócił do domu, rozebrał się i wszedł z powrotem do nagrzanego łózka i przytulil sie do spiacej żony. Żona po omacku poklepala go po posladkach i pyta - To ty? - Yhm, to ja. - Zmarzłes? - Zmarzłem. - No popatrz, a ten idiota pojechał na polowanie... ;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie wiem czemu takie wielkie halo z tym filmem, bo tak naprawdę nic na nim nie ma... jakiś tam handjob i gadka... filmem chwali się już co drugi małolat (właśnie jeden pokazywał mi nagranie na telefonie...) żeby było śmieszniej znam tego małolata, który kręcił ten film i szczerze mówiąc nigdy bym się nie spodziewał, że on taki numer zrobi :)... szczególnie to pewnie jego starych zaboli... A z Grześka aka Giela nie róbcie tu na forum Chucka Norrisa :D... pzdr PS. na Jatkowej kiedyś lepszy film nakręcili buahaha... i koleżanka I*** P*** wcale starsza nie była :D aha... no i jeszcze jeden film powstał, ale niestety nie widziałem go... no i parę lat wstecz były też pewne zdjęcia robione podobno w toaletach II LO...
|
|
a tam wiadomo wszedzie teraz tego syfu pelno harcerz - pedofil
|
|
z taki podejsciem lomzyniakow to juz tylko kwestia czasu kliedy i unas beda sie dziac takie rzeczy, a my nie bedziemy wtedy nic zrobic lepiej zapobiegac niz leczyc
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |