Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Borys daruje Gówinowi budkę... |
maruda no nie masz konta na fb, nk !!!! dziwne ale w sumie po co Tobie to jest potrzebne:)))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Borys daruje Gówinowi budkę... |
No i detektyw uszkodzony wymiękł bo nie ma jak mnie namierzyć :):) hahahahahaha A to jest takie proste , starczy podać tylko dzień i godzine :):) A gdzie to on przecież wie:):):):):)
|
|
maruda hahahahahhahha...... no wie:)))) tylko on wybrał opcje:)))) że będzie jeździł po Łomży z kolegami busem i może mu się uda się Ciebie namierzyć:))) no tylko jak znajdzie Twe zdjęcie?:))))
|
|
andzia C , jaki teraz masz szacunek dla " przyjaciela "marudy ; CIEBIE , TWE ? tobie andzia c , to jak świni - pluć w twarz , a ty powiesz , że deszcz pada .
|
|
CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree forumowy DEBIL : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513183&t=513183
|
|
80101: 1.PELOTA 2.PUCHAR
|
|
mariah carey and luciano pavarotti - hero cóś dla odmiany romantycznego:)))) http://www.youtube.com/watch?v=BsvYT8QZRjE&feature=fvwrel
|
|
AHAHAHAHAHAHA
|
|
Byłem kilka razy, ale ten zaklad to chyba na krasce sie znajduje. powiem tak: stawiasz tego samego dnia, robią dobrze i na miejscu (maja chyba 5 kanalów) ale i sobie rowniez dobrze licza. Jak zalezy ci na czasie to bym polecal.
|
|
Ekonom :D
|
|
to np w neonecie
|
|
Szorstka przyjażń dwóch cymbałów : TEMAT : PUP w Łomży Autor: Andy C (176.31.202.---) Data: 28-01-12 22:32 maruda se konia na dobranoc faceci :))) butaprenie:)))) Autor: Andy C (176.31.202.---) Data: 28-01-12 22:36 maruda za dużo razy w pogo zostałeś stratowany przez kolegów:)))))) Wal samarę brudasie :))) ..................................................... Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 28-01-12 22:40 baaa :):):) Żebyś ty przynajmniej kolneński podrzutku rozumiał co piszesz :):):):):) 7angelfree pozdrów przy okazji i powiedz że tęsknimy za nim :):) Tylko niech weźmie z sobą dużo wazeliny :):) .................................................... Autor: Andy C (176.31.202.---) Data: 28-01-12 22:42 maruda hahaha,,,, nadal rób z siebie debila :)))))) .................................................... Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 28-01-12 22:43 Dobrze ze ty nie musisz robić bo od urodzenia nim jesteś :):):) Miałeś chłopie szczęście że uniknąłeś od dziecka rzeczywistego świata :):) ................................................... Autor: Andy C (176.31.202.---) Data: 28-01-12 22:46 maruda pomacaj się czy przypadkiem nie masz przerostu prostaty:)))) ................................................... Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 28-01-12 22:50 andzia :):):) Będziesz miała moje lata to będziesz na ławeczce w kościółku 1/2dnia przesiadywała :):):) A o moją prostate się nie martw :):) O swój pęcherz lepiej zadbaj bo ci zaworki puszczają :):):) No i na tym skończe dzisiejsze pogaduszki z tobą :):) A ty się sieroto po złodzieju ze złości nie zapluj :):) Bo i tak wyglądasz jak **** zza krzaka :):):) ................................................. Autor: Andy C (176.31.202.---) Data: 28-01-12 23:06 maruda hahahaha... lubię jak robisz z siebie debila)))) ................................................ Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 28-01-12 23:09 Ty to miałeś chłopie szczęście :):):) Ty nie musisz z siebie debila robić , TY NIM JESTEŚ OD KOLYSKI :):) A teraz już sie z tobą pożegnam, Dobranoc :):) I nie baw się ptaszkiem bo to nie higieniczne a i przy okazji mozesz monitor pobrudzić :):):):):) ............................................... A teraz sobie d..y liżą ! ŚWINI PLUĆ W TWARZ , TO POWIE , ŻE DESZCZ PADA .
|
|
CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree forumowy DEBIL : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513183&t=513183
|
|
nie polecam również
|
|
Jesteś tym, czego słuchasz:))) the beloved - sweet harmony http://www.youtube.com/watch?v=vdHx4EaWbp4&feature=related
|
|
marudny DUPKU , tobie PLUĆ W TWARZ , TO POWIESZ , ŻE DESZCZ PADA . Wolisz aby cię pies walił ? twoja sprawa pogadaj z andzia C , ona ma już doświadczenie . Co do tego GDZIE piszę , to BARANI ŁBIE , jak sam kiedyś pisałeś - cytuję : " będę pisał tam gdzie chcę i co chcę " , a taki PSI KUTAS jak maruda , nie będzie mnie pouczał . Sam wszędzie się wp...a ze swoimi głupkowatymi komentarzami w prawie każdy temat .
|
|
marudny DUPKU , tobie PLUĆ W TWARZ , TO POWIESZ , ŻE DESZCZ PADA . maruda , PSI KUTASIE , jak ci nie pasi , to nie musisz tego czytać i komentować . Co do tego GDZIE piszę , to BARANI ŁBIE , jak sam kiedyś pisałeś - cytuję : " będę pisał tam gdzie chcę i co chcę " , a taki PSI KUTAS jak maruda , nie będzie mnie pouczał . Sam wszędzie się wp...a ze swoimi głupkowatymi komentarzami w prawie każdy temat . Nie odzywałbym się gdybyś nie szukał ch..a do d..y !
|
|
marudnA - świnio bez ambicji , OBIE z andzią C , jechaliście w dziesiątkach innych tematów po sobie , jak dzikie świnie , a teraz sobie D..y liżecie ? maruda , CZY tY MASZ CHOĆ ZA GROSZ HONORU ? marudny DUPKU , tobie PLUĆ W TWARZ , TO POWIESZ , ŻE DESZCZ PADA . PS: Wali mnie to forum , większość jego bywalców i ty śmieszny infantylny smerfie , a są też ludzie , którzy mają i ciebie jeszcze głębiej w d...e . OPINIA TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI , Z GIMNAZJALNEGO fan clubu ZDZIECINNIAŁEGO marudy , MNIE NIE INTERESUJE !
|
|
ALO poniewaz mozna sie dogadac z nauczycielami i wgl jest git ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |