Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sąd może orzec o nieważności małżeństwa przed zawarciem związku ślubnego ? |
CXRSa1:):) Myślisz że jest podobny? :):):) Na mój gust to to za przystojny , bo tamten nie wstydzi pokazywac sie ludziom na oczy :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sąd może orzec o nieważności małżeństwa przed zawarciem związku ślubnego ? |
mały:):) bo uszkodzony jest jak jak guma od majtek , wrzyna sie wszedzie tam gdzie nie powinien :):):) Ale muszę ci przyznac że zdolny to jest :):) W takim miejscu mnie znaleźć to trzeba mieć naprawdę wyjatkowy talent:):):):) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Re: Sąd może orzec o nieważności małżeństwa przed zawarciem związku ślubnego ? |
tam nie kupuj drogo jak zawsze
|
|
zezowate ale ty jesteś zazdrosny:))))) Gangster z widłami do gnoju który niby potrafi w szycho:))))
|
|
tyku ja muszę dzielnicowego na ciebie nasłać i ostrzec koleżanki że koło nich mieszka taki wykolejeniec:))) który za bardzo na lewo:)))
|
|
uszkodzony :):) ale wpędziłes mnie w doła tym co wkleiłeś :( Jak ja sie teraz otrząsne po tym szoku ??? :):):):):) Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 17-05-12 13:01 maruda , masz już swojego przyjaciela andzię c vel 7angelfree , tak mu kiedyś " życzenia " składałeś , a teraz będziesz mu d..ę lizał ? PS: uciekam z waszego tasiemca , a ty blatuj z andzią ! Nie dotrzymujesz słowa uszkodzony od dziecka :):) Miałeś uciekać a nadal siedzisz i rozsiewasz swój smród:):):) nie ładnie, z gęby du..py sie nie robi :) No chyba że gębę ma sie jak smierdzący trampek a ty widocznie taka masz:):)
|
|
|
a ty uszkodzony od dziecka straszysz i straszysz i nic z tego twojego straszenia nie wynika:) Jesteś zwyczajnym szczurem walecznym z banda takich samych debili jak ty . zbierz sie w końcu na odwagę i pokaż że masz ja.ja a nie wydmuszki albo przestać te swoje pierdy wklejać na okrągło bo to nikogo nie interesuje. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
" Coś pięknego:)))) Simon & Garfunkel - The Sound of Silence http://www.youtube.com/watch?v=L-JQ1q-13Ek
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |