środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy to nie jest stan wyjątkowy..?

Wyrywa świetnie Pan Pióro ale za opłatą ..... na NFZ do leczenia ząbków jest fajniutka Pani Kijek .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy to nie jest stan wyjątkowy..?

Teoretycznie można odbierać z odbić... ale tylko teoretycznie, nie wszędzie się to udaje. Też jestem ciekawy jak to rozwiązać, ma ktoś jakieś wskazówki?

Też jestem w temacie bo od 18 roku życia spędzałem swoje "wakacje" na takich wyjazdach, NAJPÓŹNIEJ 1 czerwca byłem już w Niemczech i zbierałem truskawki.

Potrzebuje nazwy filmu, licze iz ktos po fabule bedzie pamietal.
Dosc nowy film 2009-2011.
Facetowi wszczepiaja czip, dzieki czemu moze byc kontrolowany. Jego "właścicielem" jest młody chłopak. Facet musi uczestniczyc w realnych rozgrywkach na smierc i zycie itd itp
Film, cos na wzor gier cs, callofduty itd

Mam nadzieje ze komus sie jednak cos przypomi heh

Tori Amos - A Sorta Fairytale

http://www.youtube.com/watch?v=a1A6T5qx1GE

Sinéad O'Connor and Pink Floyd

http://www.youtube.com/watch?v=jNwXFnqBzHg&feature=related

Portishead - Machine Gun

http://www.youtube.com/watch?v=SjcU9yjMapc

Sade - Smooth Operator

http://www.youtube.com/watch?v=4TYv2PhG89A

CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree

1.06.2012 zostanie uruchomiony nadajnik na Szosie Zambrowskiej. Wystarczy kawałek drucika zamiast anteny. Multipleks 1 (TVP1, TVP2, TVP Info, Eska TV, Polo TV, ATM Rozrywka TV, TTV.)

CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree

forumowy DEBIL :

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513183&t=513183

zezowate hahahahah.. wszyscy wiedzą jak ja napisze to playboy mansion się odezwie buntownik szos w bmceee HAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAAHAHAHH

example playing in the shadows
http://www.youtube.com/watch?v=vAAovW_aYzc

Mniejszy, dzieki ale to nie to:)
Znalazlem juz... po prostu Gamer.
heh

Podobno ma padać przez co najmniej pół czerwca?

maruda, a co gorzej ci ? w jakim celu miałbym się z tobą spotykać ?
Ja cię nie straszyłem , że będę cię bił , bo i po co , jak sama bida cię zabije .
A pisałem , że może się zdarzyć , że kiedyś , ktoś - niby przypadkowo - cię oklepie .
Co ma wisieć , nie utonie .

I po kigo wała , ciągle szukasz ch..a do d..y , wstawiasz PIERWSZY prowokujące teksty pod moim adresem ? Czy ja pisałem do ciebie ?

@kulka zgadza się 1.06.2012 rusza MUX1 a co z MUX2 ? jak i kiedy można będzie go odbierać

mam orginalnego polskiego bmx ma okolo 14 lat brakuje tylko tylnego kola i rame trzeba wyczyscic oddam go taniutko

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

maruda , a o czym ty piszesz , jakie sprawy można z tobą załatwiać "po męsku "?
Jak tobie tylko jaja ogolić i do przedszkola , ZDZIECINNIAŁY PLOCIUCH jesteś i pisałem ci już DUPKU , że dla mnie jesteś NIKIM . Możesz tylko brylować tu na forum , gdzie rozprawiasz o byle g....e . I nie pie..l , że ja kiedyś i gdzieś cię matole , jakimiś kolesiami straszyłem , bo bym zgrzeszył , żebym na takiego złamanego, starego ch..a KOGOKOLWIEK musiał wołać .

... maruda , Tu i TERAZ ci odpowiem na twoją propozycję .

Mnie nie zależy Tu , na tym forum na reklamie , a piszę sobie dla jaj , jak mam wolną chwilę , bo mam niezłą zabawę z was GIMNAZJALIŚCI i z ciebie INFANTYLNY STARCZE .
ty DUPKU jesteś NIKIM , małomiasteczkowym CIULEM , który pracuje gdzieś na etacie , być może schowany cały dzień w magazynie , lub jako cieć czy nocny stróż . tobie nie zależy na niczym , bo sam niewiele masz do stracenia . Ja BARANI ŁBIE , pracuję z ludżmi i i mam częsty kontakt z klientem .
Nie zależy mi na tym , aby byle GIMNAZJALISTA z twojego fan clubu , póżniej mnie tykał w realu , a z każdym CH..M , twojego pokroju nie będę się szarpał .

I TERAZ NAJCIEKAWSZE :
maruda , raz się pomyliłem , zgoda , ale TERAZ weryfikuję dokładniej każdą informację .

Zaręczam ci , że już nie raz się spotkaliśmy , NIE WIEDZĄC o tym kto zaś .
TERAZ już wiem . Nie mam twojego zdjęcia , aby ci to potwierdzić .
JAK NAPISZĘ , że u Gieńka czy Wieśka , to ty już będziesz wiedział GDZIE ? , a twoi fani z GIMNAZJALNEGO fan clubu marudy - NIE .
Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol .
Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka !

KAŻDY myślący i rozsądny człowiek zrozumie DLACZEGO muszę tak postąpić , a nie inaczej . Łomża to mała dziura , gdzie na każdym kroku spotyka się znajomych , a ja nie muszę być identyfikowany z tym forum , gdzie 90 % to bezrobotne dupki , albo gimnazjaliści .

Tracisz zimną krew , robisz z siebie DUPKU kozaczka forumowego ?

A GDZIE , ja ci napisałem , że to nie BĘDĘ ja ?
Kto i kiedy cię straszył jakimiś kolesiami ?
Nie muszę się tylko ci CIULU przedstawiać z powodów wyżej już opisanych , no ale ty nic nie kumasz , bo z tą twoją demencją starczą nie umiesz czytać tekstu ze zrozumieniem .

Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol .
Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka !

Jednak wiesz o jakie miejsca chodzi ?

CO MA WISIEĆ , NIE UTONIE !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org