Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy to nie jest stan wyjątkowy..? |
Wyrywa świetnie Pan Pióro ale za opłatą ..... na NFZ do leczenia ząbków jest fajniutka Pani Kijek .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy to nie jest stan wyjątkowy..? |
Teoretycznie można odbierać z odbić... ale tylko teoretycznie, nie wszędzie się to udaje. Też jestem ciekawy jak to rozwiązać, ma ktoś jakieś wskazówki?
|
|
Też jestem w temacie bo od 18 roku życia spędzałem swoje "wakacje" na takich wyjazdach, NAJPÓŹNIEJ 1 czerwca byłem już w Niemczech i zbierałem truskawki.
|
|
Potrzebuje nazwy filmu, licze iz ktos po fabule bedzie pamietal. Dosc nowy film 2009-2011. Facetowi wszczepiaja czip, dzieki czemu moze byc kontrolowany. Jego "właścicielem" jest młody chłopak. Facet musi uczestniczyc w realnych rozgrywkach na smierc i zycie itd itp Film, cos na wzor gier cs, callofduty itd Mam nadzieje ze komus sie jednak cos przypomi heh
|
|
Tori Amos - A Sorta Fairytale http://www.youtube.com/watch?v=a1A6T5qx1GE Sinéad O'Connor and Pink Floyd http://www.youtube.com/watch?v=jNwXFnqBzHg&feature=related Portishead - Machine Gun http://www.youtube.com/watch?v=SjcU9yjMapc Sade - Smooth Operator http://www.youtube.com/watch?v=4TYv2PhG89A
|
|
CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree
|
|
1.06.2012 zostanie uruchomiony nadajnik na Szosie Zambrowskiej. Wystarczy kawałek drucika zamiast anteny. Multipleks 1 (TVP1, TVP2, TVP Info, Eska TV, Polo TV, ATM Rozrywka TV, TTV.)
|
|
CXRSa1 vel Andy C vel miriamjan vel 7angelfree forumowy DEBIL : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=513183&t=513183
|
|
zezowate hahahahah.. wszyscy wiedzą jak ja napisze to playboy mansion się odezwie buntownik szos w bmceee HAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAAHAHAHH example playing in the shadows http://www.youtube.com/watch?v=vAAovW_aYzc
|
|
Mniejszy, dzieki ale to nie to:) Znalazlem juz... po prostu Gamer. heh
|
|
Podobno ma padać przez co najmniej pół czerwca?
|
|
maruda, a co gorzej ci ? w jakim celu miałbym się z tobą spotykać ? Ja cię nie straszyłem , że będę cię bił , bo i po co , jak sama bida cię zabije . A pisałem , że może się zdarzyć , że kiedyś , ktoś - niby przypadkowo - cię oklepie . Co ma wisieć , nie utonie . I po kigo wała , ciągle szukasz ch..a do d..y , wstawiasz PIERWSZY prowokujące teksty pod moim adresem ? Czy ja pisałem do ciebie ?
|
|
@kulka zgadza się 1.06.2012 rusza MUX1 a co z MUX2 ? jak i kiedy można będzie go odbierać
|
|
mam orginalnego polskiego bmx ma okolo 14 lat brakuje tylko tylnego kola i rame trzeba wyczyscic oddam go taniutko W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
maruda , a o czym ty piszesz , jakie sprawy można z tobą załatwiać "po męsku "? Jak tobie tylko jaja ogolić i do przedszkola , ZDZIECINNIAŁY PLOCIUCH jesteś i pisałem ci już DUPKU , że dla mnie jesteś NIKIM . Możesz tylko brylować tu na forum , gdzie rozprawiasz o byle g....e . I nie pie..l , że ja kiedyś i gdzieś cię matole , jakimiś kolesiami straszyłem , bo bym zgrzeszył , żebym na takiego złamanego, starego ch..a KOGOKOLWIEK musiał wołać . ... maruda , Tu i TERAZ ci odpowiem na twoją propozycję . Mnie nie zależy Tu , na tym forum na reklamie , a piszę sobie dla jaj , jak mam wolną chwilę , bo mam niezłą zabawę z was GIMNAZJALIŚCI i z ciebie INFANTYLNY STARCZE . ty DUPKU jesteś NIKIM , małomiasteczkowym CIULEM , który pracuje gdzieś na etacie , być może schowany cały dzień w magazynie , lub jako cieć czy nocny stróż . tobie nie zależy na niczym , bo sam niewiele masz do stracenia . Ja BARANI ŁBIE , pracuję z ludżmi i i mam częsty kontakt z klientem . Nie zależy mi na tym , aby byle GIMNAZJALISTA z twojego fan clubu , póżniej mnie tykał w realu , a z każdym CH..M , twojego pokroju nie będę się szarpał . I TERAZ NAJCIEKAWSZE : maruda , raz się pomyliłem , zgoda , ale TERAZ weryfikuję dokładniej każdą informację . Zaręczam ci , że już nie raz się spotkaliśmy , NIE WIEDZĄC o tym kto zaś . TERAZ już wiem . Nie mam twojego zdjęcia , aby ci to potwierdzić . JAK NAPISZĘ , że u Gieńka czy Wieśka , to ty już będziesz wiedział GDZIE ? , a twoi fani z GIMNAZJALNEGO fan clubu marudy - NIE . Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol . Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka ! KAŻDY myślący i rozsądny człowiek zrozumie DLACZEGO muszę tak postąpić , a nie inaczej . Łomża to mała dziura , gdzie na każdym kroku spotyka się znajomych , a ja nie muszę być identyfikowany z tym forum , gdzie 90 % to bezrobotne dupki , albo gimnazjaliści . Tracisz zimną krew , robisz z siebie DUPKU kozaczka forumowego ? A GDZIE , ja ci napisałem , że to nie BĘDĘ ja ? Kto i kiedy cię straszył jakimiś kolesiami ? Nie muszę się tylko ci CIULU przedstawiać z powodów wyżej już opisanych , no ale ty nic nie kumasz , bo z tą twoją demencją starczą nie umiesz czytać tekstu ze zrozumieniem . Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol . Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka ! Jednak wiesz o jakie miejsca chodzi ? CO MA WISIEĆ , NIE UTONIE !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |