środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Niezależny Trybunał Konstytucyjny wypowie się, czy można przesunąć datę wyborów

Ja tam nie mam problemów. Mam neta już chyba 5rok a TV od kiedy tylko jest dostępna na Dwornej i jest w porządku .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Niezależny Trybunał Konstytucyjny wypowie się, czy można przesunąć datę wyborów

Nie, bo do zmiany jest cała buda, za dużo roboty. Poza tym mam drugi samochód, ten tylko stoi - szkoda kasy na ubezpieczenie.

Re: Niezależny Trybunał Konstytucyjny wypowie się, czy można przesunąć datę wyborów

u mnie vectra też tak samo.

podbijam, warto przyjść na wykład i zadać swoje pytanie :)

Tomasz Góralczyk - KNC
Maciej Tomasz Woronowicz - Tytan
Mirosław Tyszka - Tytan
Monika Żędzian - Północ
Edyta Piotrowska - Meritum
A w WGN nie wiem, czy ktokolwiek ma uprawienia w oddziale

Tak jak w temacie, czy wybieracie sie do 1lo lo, jesli tak to dlaczego, a jezeli nie to z jakiego powodu? Jaka inna szkola i dlaczego ona? Piszcie !:)

Jeżeli chodzi o pośredników to najładniejsze dziewczyny tylko w PÓŁNOCY i załatwią wszystko. Sprzedawałem mieszkanie, sprawa była ciężka, załatwiły wszystko szybko i sprawnie.

szukam osoby jadącej do wawy w pt po południu, ewentualnie w sobotę rano

colę z lodem?, nie bez loda...

Na nic nie ma ale na premie z okazji "różnych okazji" to się zawsze wyskrobie parę złotych.

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=28696

ile chcesz za te tico?

ekonom mechaniak lub 1lo lub 2lo takie szkoly tylko wybierajcie...........

Zamiast się cieszyć ze można coś zobaczyć to narzekacie;-)
A ja sobie pójdę i popatrzę,a do tego spacerek przed snem też dobry;-)

ja składam do I, nie chcę, ale muszę, bo innej opcji nie ma jeśli miałbym w przyszłości robić o czym marzę

jak to jest w I-szym z tym podaniem wew. trzeba je donieść razem z obowiązkowym podaniem??(zew.)

... kierowcy i przyszli kierowcy, fajnie że piszecie i się "może chwalicie lub nie" że zdaliście za 1 razem...
Na zdanie za 1 razem wpływa wiele czynników których nie będę wymieniał, a świadomy jestem że nie wszyscy to rozumieją... np. jeździł super, przepisy też, a ktoś mu w dupkę strzelił jak na Nowogrodzkiej lub innym miejscu.. i co?
ZDAŁ ZA PIERWSZYM RAZEM ??????????????????????????????????????
Ośrodki mają swoją renomę i chwała im za to, ponieważ wiele lat na to pracowały, a kto już uczył Was jeździć to inna sprawa...........
Każdy lub większość kursantów, idzie za instruktorem a nie ośrodkiem i to powinniście zrozumieć.
Jak dany instruktor X pracuje w ośrodku Z to tam idziecie, a jak ten X pracuje w ośrodku XY to pójdziecie za nim jak jest dobry, a nie do ośrodka Z- czy to jest jasne.........
A najważniejsze, jeśli nie podoba się komuś szkolenie lub obojętnie jaka branża nie polecaj - to znaczy nie krytykuj, ponieważ swoje żale zostaw dla siebie jak nie umiesz sobie poradzić ze sobą, to nie jest dobra forma......
Zaraz powiecie że wolność słowa, ok zgadzam się i dlatego napisałem ten "koment".
Wolność słowa jest dla osób wyważonych, a nie emocjonalnych......... Pozdrawiam i więcej się nie udzielam bez względu na odp. poz. czy neg.

Niugdy I lo !!!!!!!!!!!!
wszystkie tylko nie piwewsze lo
korki , korki, ponizanie , stres

Ja pochwale również Panią Aldonkę... moja mama do niej chodzi i jest bardzo zadowolona :) a jak się Tobie CZESIO coś nie podoba to sie nie udzielaj tym swoim BLUZGANIEM i nie zaśmiecaj forum głupi pisaniem.

2lo i 3lo, fajny klimat, ludzie ogarnięci, można się czegoś nauczyć bez łez i bólu

podobno w hiszpanii

Witam, dziś mam do zaoferowania zestaw perkusyjny BASIX, z kompletem statywów. Zestaw jest najlepszy w swojej klasie, lakierowane korpusy, idealny na początek zabawy z perkusją, jednak moim zdaniem zestaw może równie dobrze służyć profesjonalnym perkusistą. W tej cenie nie znajdziecie lepszego brzmienia. Do zestawu dorzucam Crash 16" PAISTE 201.
W skład zestawu wchodzą:
Bass Drum 22''
Werbel 14"
Tom Tom 12"
Tom Tom 13"
Floor Tom 16"
talerz:
Crash 16"
Hi-Hat 14"
Ride 20"
statywy:
hi- hat TJW (zakupiłem go za 200zł)
prosty pod talerz
statyw pod tomy
statyw pod werbel
krzesło
stopa http://allegro.pl/podwojna-stopa-dimavery-dfm-1000-najtaniej-gratis-i2292741608.html
Sprzęt jest używany, zostały wymienione naciągi uderzane na wszystkich tomach na Remo Pinstripe , grałem na nich może ze 2 miesiące, potem sprzęt poszedł w odstawkę.
Nie wysyłam za pobraniem, możliwy odbiór osobisty po wcześniejszym kontakcie.
Jeśli ktoś preferuję wysyłkę kurierem proszę o wcześniejszy kontakt w celu ustalenia kosztów wysyłki. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt mailowy, na pewno się dogadamy.
e-mail: quickallegro@wp.pl

żygać się chce na to wszystko....

hahahahahahahaha

Ja też polecam Borawskiego - super instruktorzy,a cena 900zł ze wszystkim:plac,materiały,egz.wew.POLECAM!

Treść jest ukryta

Wciskanie ludziom kredytow

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org