Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apel Episkopatu do rządu i opozycji. Chodzi o wybory |
ty to lepiej idz stad. bo wszedzie gdzie wlaziesz to mieszasz. nie zwracajcie na niego uwagi. to troll internetowy. wlazi zeby sklocic. zaraz zobaczycie ze bedzie mnie wyzywal. z reszta juz stwierdzil ze niby takie inteligentne, ostatni raz pisze i olewka. i wszystkim tez to radze. elina nie zwracja na to co on pisze uwagi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apel Episkopatu do rządu i opozycji. Chodzi o wybory |
Zezowaty masz racje! Krematorium i ciebie pierwszego skremuję!
|
|
Przy sobie należy mieć dokument tożsamości, pieniądze na opłatę za zwierzę oraz smycz i obrożę dla psa.
|
|
no a po co myśleć, przecież zawsze tak jeździły i zawsze było dobrze, od czasów komuny, autobusów jest tyle ile trzeba, dalej pracuje bawełna i meble... a np autobus do Marianowa może jechać o 6.30 ale jeździ o 6.15 i 6.45 bardzo dogodne połączenia
|
|
andzia1200 Wiadomo, że jak kogoś nie stać to nie zamówi na swój ślub takiego chóru, ale jeśli ktoś chce i może to myślę, że warto :) Śpiewają u mnie w parafii i są zawsze świetnie przygotowani :)
|
|
za 80 bez kabla
|
|
Ciekawe czy będzie trzeci wymiar bo bardziej o ten koncert mi chodzi
|
|
nie no dzieki. szkoda kasy na poprawki. jak ty bys poprawil jak nie mam odbitek tylko same zdjecia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |