środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dziś ; 285 nowych przypadków zachorowań, 27 zgonów ... i ktoś tu pisał o tendencji spadkowej ?

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego w KWP Kielce jest najpierw wywiad zorganizowany a potem MS z tego co sie orientuje to w innych województwach jest odwrotnie, dzwoniłam do kadr ze jestem po TWO i TSF i pytałam sie kiedy ms i powiedzieli ze najpierw WZ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dziś ; 285 nowych przypadków zachorowań, 27 zgonów ... i ktoś tu pisał o tendencji spadkowej ?

Do wyrwania zęba polecam dr Głuszkowskiego. Jest chirug szczękowy w szpitalu, chyba dr Tryniszewska, ale nie wiem jak ona przyjmuję, itp.

Re: Dziś ; 285 nowych przypadków zachorowań, 27 zgonów ... i ktoś tu pisał o tendencji spadkowej ?

Niech wszyscy rolnicy będą milionerami , mnie to ani grzeje , ani ziębi .

TYLKO JEDNO : zrównać wszystkich obywateli tego państwa , niech każdy płaci TAKIE SAME PODATKI i ponosi takie same koszty UBEZPIECZENIA , jak korzysta ze świadczeń i dobrodziejstw , na równi z innymi .

na prusa w sklepiku przy ulicy za taksowkami

Jeśli już nie ma jej na tablicy to została adoptowana.Ogłoszenia piesków,które jeszcze są odświeżam.Nieaktualne usuwam.
Zajrzyj tu :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/224430-Psy-z-%C5%82om%C5%BCy%C5%84skiego-schroniska

W schronisku psy nie są zabezpieczane od kleszczy.W boksach to właściwie nie mają jak ich złapać.
Są szczepione przeciwko wściekliźnie,a szczeniaki przeciwko wirusówkom.

dobre jest?

dobre i tanie
na woj.pol. w sklepiku koło komisów samochodowych

Jak by nie patrzeć to lepiej dawać dupy niż kraść

Czy jest na wątku,do którego link Ci podałam ?

Jeśli Twoja mama może się nią przez ten czas zająć to czemu nie ?
I jeśli podczas następnych wyjazdów pies będzie miał opiekę.To jednak odpowiedzialność.Żeby nie było tak,że pewnego dnia zabraknie Ci dla niej czasu.

Na tym samy kanale na którym jest nadawany z Białegostoku.

Tu masz szczegółowe informacje:
http://www.emitel.pl/telewizja/naziemna-telewizja-cyfrowa-dvb-t/harmonogram-wdrazania-mux-1

Jedno wielkie oszustwo.Temat ma na celu ustrzec wszystkich którzy zamierzają podjąć tam prace.Stanowczo odradzam

Skontaktuj sie koniecznie z klinika leczenia bólu w Mońkach - skierowanie od lekarza potrzebne - może byc od lekarza I kontaktu - tam Cie dokładnie zdiagnozują i na pewno!! pomogą - wspaniali ludzi i b. dobrzy fachowcy - specjaliści od chorób kręgosłupa.
Powodzenia.

Gdzie dostanę w Łomży kosmetyki z Maca ( czyt . Maka ) ?

pewnie jakis cham ja wywalil.

tak jest lagodna i tez zauwazylam ze chce sie bawic. niestety ja przyjezdzam tak ze widze ja tylko przez siatke. troche reke uda mi sie przecisnac bo mam chuda.
widze ze boi sie tez mezczyzn.. tzn taka jest nieufna niby chcialaby podejsc ale sie boi. na pewno sie przyzwyczai. ale mozliwe ze jakis facet ja byl albo straszyl.

trzeba bylo robic a nie sie opierdalac hahah

lepiej udaj sie z tym do OLSZTYNA na ul.Herdera 10 do przychodni OLSZTYŃSCY ORTOPEDZI a konkretnie do lekarza T omasza Niedźwiedzkiego , napewno on tobie pomoże

do niedawna mialam znajde z ulicy. widac bylo ze ktos jak wywalil. ale niestety w tamtym roku zachorowala. miala goz i juz jej nie ma. dlatego chce wziasc innego psa. chociaz jednemu pomoc. dlatego wole ze schroniska niz kupne.
na szczscie mnie suczka sie nie boi. lize mnie po rekach i skacze na rece. bo na kolana prze siatke nie moze :)

ja mu na sesij mowilam ze mam worki pod oczami. myslalam ze takie cos usunie i nikt mu sie musi mowic ze to sie nie podoba.
ale przeciez tez mowilam ze chce na plazy a tego nie bylo. trzbabylo wczesniej powiedziec ze nie zawsze mozna takie zdjecia robic.
tez masz taki wrazliwy aparat??

bo moze ja sie nie znam??w kazdym razie pisze swoja opinie. nie jestem zadowolona w pelni ze zdjec. tym bardziej ze wszystkie byly w zieleni.
jeszcze w drozdowei trzeba placic za wejscie. dowiedzialam sie o tym dopiero przed wejsciem .dobrze ze mielismy przy sobie pieniadze. ale to najmniej wazne.

a ja mam psa-znajdę z ulicy,ma 3 lata i sunię ze schroniska-ma 10 miesięcy.Oba są kochane psiaki.Choć ja osobiście wolę suczki.A ta jest u mnie 3 miesiące.Bardzo się przywiązała.Tylko jeszcze jest młoda i trochę szalona.
W schroniskach jest mnóstwo wspaniałych psów.I te mniej urodziwe również potrzebują takiej samej miłości jak te piękne rasowe.

Ta sunia jest młoda,to będzie przyjaciel na wiele lat.

typowe myslenie ludzi nie majacych o niczym pojecia mpk sie zadluza to oni wpadaja na swietny pomysl a jak podwyzka biletu glupota do potegi entej teraz dopiero zobacza swoje efekty pracy jak autobusy zaczna puste jezdzic

grubaryba , ty to byś się nadawał na mNinistra gospodarki w kanapowym rządzie PiS-uaru , gabinecie cieni .

Oczywiście , że masz pojecie o handlu , przecież bywałeś w placówkach handlowych , ale tylko po tej stronie lady , gdzie stoi klient .

To już zarzuciłeś swoje genialne propozycje dodrukowania pieniędzy , tak aby wszyscy nic nie robiąc zarabiali po min 5000 zł na łapę ?

POBUDKA!!! GŁOSUJEMY CODZIENNIE!!

W TEJ CHWILI JESTEŚMY POZA FINAŁEM, WIĘC TRZEBA SIĘ SPRĘŻYĆ I DZIAŁAĆ!!!

MOBILIZACJĄ NIECH BĘDZIE TO, ŻE JAGIELLONIA JEST TUŻ NAD NAMI!!!

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

BRAK NICKA ,

To czego innego można oczekiwać od takich GOŁODUPCÓW i bezrobotnych frustratów , jak np BRAK NICKA - BRAK ROZUMU ?
... który tak pisze :

Re: sale weselne
Autor: BRAK NICKA (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 11-12-11 14:44

to skroili z ciebie ja wytargowalem 110 od pary :)

........................................................................................................................
ZA 110 zł OD PARY ! ( 55 zł od osoby/talerzyka ? )
TO CO oN TAM ZAMÓWIŁ ?
GOŚCIE CHYBA MUSIELI PRZYJŚĆ ZE SWOIMI KANAPKAMI ?

BRAK ROZUMU , rozumiem twoją frustrację i zazdrość , na tym bezrobociu i zasiłku z MOPSu , a i mieszkać całe życie z mamusią w kawalerce bez wygód , jeżdzić rowerem po śmietnikach i zbierać puszki od piwa , to naprawdę musi być ci ciężko .

Oficjalnie wiadomo, że będzie Fokus, bo wystarczy zajrzeć na jego główną stronę i trasa koncertowa jest jak wół ; ).

http://www.youtube.com/user/ekonomiklomza pod tym linkiem zamieszczone są filmy związane ze szkołą ;), może zachęci was do wybrania ekonomika.: P

...

Witam serdecznie,
Poszukuję fryzjera/fryzjerki, który dojeżdża do domu za przystępną cenę.

Jest do uczesania na wesele klika osób.

Czy możecie kogoś polecić?
Proszę o mądre odpowiedzi tylko na temat.

kuba1894 , to masz DZIDZIUŚ problem .

" NIE WYDAJEMY PSOW NA LANCUCH. "

Oj, miłośniczki zwierząt i niby takie inteligentne ,
a nie jest tak przypadkiem , że szczególnie duży pies musi mieć obrożę , SMYCZ , ewentualnie kaganiec i TAK być odebrany ze schroniska i żeby przypadkiem nie przyjechał po niego " gospodarz " z łańcuchem ?

Nie masz więcej genialnych pomysłów na biznes , na 1000% ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org