środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
263 nowych przypadków zachorowań, 21 zgonów

W ogóle nie bierz pod uwagę tych z Jedwabnego. Ślimaki jakich mało na spotkanie nie wzięli żadnych zdjęć. Poza tym plener u nich liczy się na ujęcia, Pan mówił że tak do 15 zdjęć bo więcej mu się nie chce bo to duży koszt i tyle pracy, no chyba że w studio będziecie chcieli w Jedwabnem, to nie ma problemu, zrobi kilka zdjęć, tylko żeby nie jeździć nigdzie. Poza tym 700 zł za samą cześć kościelną to myślę że jest bardzo dużo. Jeżeli chodzi o ich kamerę to nie wypowiem się, ale firma ta sama.

Ja polecam Bogusława Nowackiego, albo jak ktoś może sobie pozwolić to pan Paweł Garbulski lub Folga, to już jest wyższa szkoła!

Poszukaj na forum było kilka tematów założonych na ten temat. Bardzo dużo propozycji było podanych.
Pozdrawiam :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 263 nowych przypadków zachorowań, 21 zgonów

... większośc jest dobra w tym co robi, kwestia gustu...
widzieliśmy zdjęcia p. Andrzeja Lesiaka, jakość i ujęcia rewelka.
Decyzja do Państwa Młodych,.
ma swoją stronę www.andrzejlesiak.pl tel. 600 302 382

skoro byles tego dnia w pracy w Łomzy to chyba nie ma problemu aby to potwierdzic? Jezeli ktos podal Twoje dane bez dokumentu potwierdzajacego to jakim cudem kontrolel mu uwierzyl na slowo? W takiej sytuacji powinna byc wezwana polica.
Weglug mnie wystarczy przedstawic np. zaswiadczenie od pracodawcy, ze tego dnia byles w Łomzy w pracy, a nie w Warszawie

P. Wasik na Al.Legionów naprzeciw 4+ przyjmuje tylko prywatnie bo na ten rok nie otrzymała refundacji.
Może ktoś zna dobrego stomatologa który na kasę przyjmuje? Dobry, rozumie się że nie będzie bez potrzeby zębów wiercił bo sam nie jest pewien czy chory czy zdrowy....

No to ktoś ci psikus zrobił, fajnych masz znajomych ;)
Popytaj, może się któryś przyzna ;) bo sam raczej nie namierzysz, jedyna szansa jaka by mogła być to ew. np monitoring w busie czy tramwaju ale niemożliwe, żeby nagranie tak długo było przechowywane.
Może ewentualnie kanar mógłby mieć problem jakbyś udowodnił, że to nie ty i odechce mu się w przyszłości iść na łatwiznę, aby tylko wystawić mandacik.

Kamerzysta i fotograf w jednym?? Haha to na pewno zrobi i super film i wspaniałe zdjęcia...

A może po prostu wynająć tylko kamerzystę a potem zdjęcia robić ze stopklatek? Taniej.

Ewelino - jeżeli takie są podejrzenia to normalnie szkoda słów. Ludzie dla kasy są gotowi zeszmacić swoje człowieczeństwo........ Zużyć i wyrzucić jak zabawkę. Sk.......two!

zezowate szczęscie: dokładnie, co do kebaba wiadomo nie każdemu smakuje kurczak jak i wołowe czy mielone (niby baranina) mi akurat smakuje tylko kurczak i wołowe ( jeżeli wypali mi to co mam w planach to i drugi opiekacz z wołowy w tym roku zawita w barze zatem może kiedyś jeszcze polubisz u mnie jedzenie :) )

BRAK NICKA: to jak ci smakuje i bywasz to miej odwagę i się przedstaw, a jak nie masz odwagi to tak jak wspomniałem spróbuj znieważyć, a zobaczysz jak szybko wtedy internet przestaje być anonimowy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org