Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wg Trybunału to Słońce krąży wokół Ziemi |
Chodzą naprawde przerozni ludzie :) i mali i duzi i chudzi i grubsi :) po porstu podoba Ci sie ten sport to wbijaj ;D Hehe slyszalam ze trener jest spoko :) i ogolnie fajnie :) chlopaki sie razem trzymaja ... Zawody niedlugo :) chyba za tydzien slyszalam ;) jest git !!! Mysle, że warto :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wg Trybunału to Słońce krąży wokół Ziemi |
Okolice Jedwabnego ;P a dokladniej to jest Janczewo chyba :) przed Jedwabnym po prawej stronie tam to sie wszystko miesci :) bylam widzialam ;D hehe
|
|
abyśmy się teraz utrzymali więc jeszcze niech ktoś głosuję jak tego nie zrobił..
|
|
|
Autor: jovanka , może się powtórzę , ale jeszcze raz : Dziwne i cokolwiek INFANTYLNE to pytanie , tu na tym forum , gdzie 90 % tu piszących , to gimnazjaliści , albo bezrobotni " nie śmierdzący groszem " . Jak nie wiecie , jakie są gatunki piwa ogólnie dostępne w RP ( ewentualnie wg marzeń tzw PRZYŚNICIELI , a z pustą kieszenią ) , to sobie wejdżcje na pierwszą lepszą stronę w necie . Najlepiej , abyście mieli b.duży wybór , bo może się zdarzyć , gdy RAZ NA ROK , jakiś DUPEK zaoszczędzi z kieszonkowego 5 zł i będzie chciał zaszaleć . Dobrą wódkę , to te małolaty widziały TYLKO półkach sklepowych , a POWAŻNI ludzie , którzy czasami tu dla jaj zaglądają , to w d....e mają opinie OBSZCZYMURKÓW . NAJPIERW ZAPYTAJCIE SIĘ , : JAK CZĘSTO oni chodzą do lokalu ? i ILE tam zostawiają keszu ? PS : Ja sobie jaja robię z POTOMKÓW ROZTRZĄSZACZY GNOJU , A ZNAM TĄ BRAAAAAANŻĘ! ILE byście chcieli , by Wam wymienić gatunków wódki ? ___________________________________________________________ Jak dla mnie , to jestem tradycjonalistą ( nawyk z "zagramanicy ") , i piję tylko JW , bo nie stać mnie na picie na " co dzień " , lepszej whiskiy, jak Jasiu Wędrowniczek , a może zdarzało się i coś lepszego ? I w d...e mam , to co SZCZYLE z tego forum , czy inne GÓWNOZJADY , sfrustrowani bezrobotni nieudacznicy życiowi , zaopatrujący się w Biedronce , w tanie browary i na co dzień skubiący pestki słonecznika przed TV ( jedyna rozrywka POTOMKÓW ROZTRZĄSZACZY GNOJU . ... maja do powiedzenia !
|
|
Siedzisz sobie w pracy w Łomży A ktoś inny jedzie tramwajem po Warszawie i łapią go do kontroli Poproszę bilecik Nie mam Dokumenty Nie mam To na słowo sprawca podaje prawdziwe dane osobowe i adres innej osoby I podpisuje A ty wracasz po ciezkim dniu pracy poźnym wieczorem No i po miesiacu otrzymujesz wezwanie do zapłaty Nie było Ciebie tam , ktoś się pod Ciebie podszył Jak taką sprawę załatwić i znaleźć sprawcę ? Proszę o poważne rady .
|
|
rewq masz racje lepsza jest Twoja bema Mi osobiście się podoba te Ferrari i ma dobrą opinie we Włoszech, no cóż niektórzy jak oglądają buty i ich na nie nie stać to narzygają do środka z żalu. A jeśli chodzi o BLM to też nim jestem :)) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |