wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wg Trybunału to Słońce krąży wokół Ziemi

Chodzą naprawde przerozni ludzie :) i mali i duzi i chudzi i grubsi :) po porstu podoba Ci sie ten sport to wbijaj ;D Hehe slyszalam ze trener jest spoko :) i ogolnie fajnie :) chlopaki sie razem trzymaja ... Zawody niedlugo :) chyba za tydzien slyszalam ;) jest git !!! Mysle, że warto :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wg Trybunału to Słońce krąży wokół Ziemi

Okolice Jedwabnego ;P a dokladniej to jest Janczewo chyba :) przed Jedwabnym po prawej stronie tam to sie wszystko miesci :) bylam widzialam ;D hehe

abyśmy się teraz utrzymali więc jeszcze niech ktoś głosuję jak tego nie zrobił..

... macie , niech stracę w imię słusznej sprawy !

http://www.szkolkinivea.pl/nursery/1189.html

Autor: jovanka , może się powtórzę , ale jeszcze raz :
Dziwne i cokolwiek INFANTYLNE to pytanie , tu na tym forum , gdzie 90 % tu piszących , to gimnazjaliści , albo bezrobotni " nie śmierdzący groszem " .

Jak nie wiecie , jakie są gatunki piwa ogólnie dostępne w RP ( ewentualnie wg marzeń tzw PRZYŚNICIELI , a z pustą kieszenią ) , to sobie wejdżcje na pierwszą lepszą stronę w necie .
Najlepiej , abyście mieli b.duży wybór , bo może się zdarzyć , gdy RAZ NA ROK , jakiś DUPEK zaoszczędzi z kieszonkowego 5 zł i będzie chciał zaszaleć .
Dobrą wódkę , to te małolaty widziały TYLKO półkach sklepowych ,
a POWAŻNI ludzie , którzy czasami tu dla jaj zaglądają ,
to w d....e mają opinie OBSZCZYMURKÓW .

NAJPIERW ZAPYTAJCIE SIĘ , : JAK CZĘSTO oni chodzą do lokalu ? i ILE tam zostawiają keszu ?

PS :

Ja sobie jaja robię z POTOMKÓW ROZTRZĄSZACZY GNOJU ,

A ZNAM TĄ BRAAAAAANŻĘ!

ILE byście chcieli , by Wam wymienić gatunków wódki ?

Jak dla mnie , to jestem tradycjonalistą ( nawyk z "zagramanicy ") , i piję tylko JW , bo nie stać mnie na picie na " co dzień " , lepszej whiskiy, jak Jasiu Wędrowniczek , a może zdarzało się i coś lepszego ?

I w d...e mam , to co SZCZYLE z tego forum , czy inne GÓWNOZJADY , sfrustrowani bezrobotni nieudacznicy życiowi , zaopatrujący się w Biedronce , w tanie browary i na co dzień skubiący pestki słonecznika przed TV ( jedyna rozrywka POTOMKÓW ROZTRZĄSZACZY GNOJU .
... maja do powiedzenia !

Siedzisz sobie w pracy w Łomży
A ktoś inny jedzie tramwajem po Warszawie i łapią go do kontroli
Poproszę bilecik
Nie mam
Dokumenty
Nie mam
To na słowo sprawca podaje prawdziwe dane osobowe i adres innej osoby
I podpisuje
A ty wracasz po ciezkim dniu pracy poźnym wieczorem
No i po miesiacu otrzymujesz wezwanie do zapłaty
Nie było Ciebie tam , ktoś się pod Ciebie podszył
Jak taką sprawę załatwić i znaleźć sprawcę ?
Proszę o poważne rady .

rewq masz racje lepsza jest Twoja bema Mi osobiście się podoba te Ferrari i ma dobrą opinie we Włoszech, no cóż niektórzy jak oglądają buty i ich na nie nie stać to narzygają do środka z żalu.
A jeśli chodzi o BLM to też nim jestem :))

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org