Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak to się robi "po kościelnemu"? |
a mnie się wydaje, że Maciek to zwykły naciągacz jest i tyle. Te podwozie ze zdjęć to podejrzanie młode jest. Na pewno inny rocznik niż w ogłoszeniu. Maciuś wyłudzi kasę a ten rocznik 50` to zapewne nic wspólnego z tymi zdjęciami nie ma. Paliwa dużo łyka i ciągle po naprawach trzeba się bujać !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak to się robi "po kościelnemu"? |
może składak
|
|
Jak sądzicie czy nie chodzenie do kościoła jest przejawem braku wiary w Boga, czy odrzuceniem zgniłej wrstwy społecznej jaką sa księża.. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Ja poprsze KiLeR - mejl w profilu. Thx.
|
|
Wpiania? Znalezdz? A gdzie kropki, przecinki, wielkie litery itp.? Pisaj człeku po polskiemu…
|
|
Zdecydowanie brak wiary w Boga.
|
|
felix, fajna teoria, czy masz też przykazania na włsne potrzeby? czy, skoro nie trzeba mieszać polityki do wiary, to może życia zawodowego też, szkolnego, itp. i usprawiedliwiać w ten sposób nieuczciwość w pracy ("bo inaczej się nie da") kłamstwa, ściąganie w szkole itp. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
my jezdzimy na kulik do lasku jednaczewskiego warunki sa dobre mozna rozpalic ognisko wkleil bym pare fotek pod warunkiem ze ktos mi powie jak to zrobic :)
|
|
my jezdzimy na kulik do lasku jednaczewskiego warunki sa dobre mozna rozpalic ognisko wkleil bym pare fotek pod warunkiem ze ktos mi powie jak to zrobic :)
|
|
@barbara ... pięć przykazań kościelnych ... ? to są przykazania kościelne (ludzkie, wymyślone przez pasterzy, którzy mieli paśc swoje owce, ale zamiast paśc nauczyli się je doić). Nie wystarczy przestrzegać przykazań Bożych?
|
|
Jaki to fragment Łomży? ![]() Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Witam,dotyczy odpowiedzi: KILeR,mój mail to:waldek27@wp.pl podaj cene tej książki.Pozdrawiam.
|
|
nie lepiej nie zabierać kluczyków i w razie czego się martwić:P proste , że tylko tak może coś się zmieni w tym naszym kraju:D Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
można iść do kościoła a nie do klechy! ja nigdy nie daję na tacę ale jakoś mi to nie przeszkadza w chodzeniu do kościoła i nie wygaduję różnych rzeczy co tam sie klechy dorobili nowego-bo na pewno ja im w tym nie pomogłem!no a swoją drogą zapraszam na Mszę Świętą do Miłosierdzia Bożego w każdą niedzielę na godzinę 10.30 :) ta Msza jak i ksiądz ,który ją odprawia robią na wielu wrażenie!
|
|
Ktoś powiedział, że w Polsce jest za dużo katolików, a za mało chrześcijan. Utożsamianie Boga i Kościoła - to podstawowy błąd polskich katolików. Coś nie znajduję dowodów na to, że kler ma więcej informacji od Stwórcy niż my wszyscy (choć oni twierdzą, że mają)- a to jest pycha i prymitywna manipulacja). Gdyby kościoły były takie ważne - to Bóg by je stworzył, a On stworzył drzewa.... apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Muszla 35 lat wstecz. Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Znam kilkanaście osób z okolic niedoszłego hipermarkietu i zastanawia mnie kto? i kiedy ? się pytał tych "okolicznych mieszkańców" phi! Ktoś chyba xerował podpisy :) ale to tylko domysły. Zbych
|
|
Loko bo normalnie nie mogę, bas reflex to bas reflex, co ma tu za znaczenie rodzaj budy. Jak miales 2 inaczej strojone budy to co sie dziwisz ze inaczej graly.
|
|
WIDZE ŻE CHŁOPCZE OCZYTAŁEŚ SIĘ GAZETEK CAR AUDIO I URUJESZ NIEPOTRZEBNIE. MASZ TAM GRATÓW PEWNIE ZA 1000ZŁ I DUDNISZ JEŻDŻĄC PO ŁOMŻY. NIE BĘDE Z TOBĄ DEBATOWAŁ CHŁOPCZE JEŻELI UWAŻASZ ŻE MASZ RACJE TO OK. BAW SIĘ DALEJ.BAS REFLEX BUHAHAHAHAAHAHAH .http://www.polkaudio.com/caraudio/products/subs/ Zbych
|
|
Re: jak to się robi \"po kościelnemu\"? |
... a jego gang ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |