Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
uważają się za ...prawdziwych Polaków i katolików. |
cydd: w pełni popieram:) waldek27: bunkier jest to betonowy schron bojowy lub bierny ale niemieckiego pochodzenia, wszelakie inne definicje są mylne... zapytaj znawców tematu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: uważają się za ...prawdziwych Polaków i katolików. |
Szczerze mówiąc zabardzo upraszczasz, moim zdaniem brutalność w filmach nie jest przyczycną agresji w społeczeństwie. Lecz raczej odpowiedzią na zapotrzebowanie na tego typu emocje. To się dobrze sprzedaje. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
A ja mam inne zdanie. Nie jest tak, że "wszyscy im mają pomagać". Kto chce, to pomaga. Jest to tragedia nielicha i należy się szacunek dla ofiar i ich rodzin. Można dawać kaskę poza kamerami, ale to już sprawa mediów, o kim mówią. O tym, że ja pomogę nikt nie musi mówić, ale jak chce, to czy oznacza to, że zbieram jakieś punkty? Ja po prostu POMAGAM. I tyle. Pozdro.
|
|
tak się składa że ja tego chłopaka znałem!!! on mieszka blisko mnie a po mieszkaniem mojej babci. Teraz on leży na ojomie i niemoże odzyskać przytomności!!!
|
|
Witam,może ktoś ma program do zmniejszania zdjęć do allegro prosze o wysłanie:waldek27@wp.pl za co z góry dziękuje.
|
|
te miniaturowe ronda są chyba ostatnio "trendy" budują je wszędzie gdzie popadnie. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
a może by tak dawkować kary za pobicie odciecie reki za kolejne - drugiej za kolejne - nogi itd aż zostanie sam kadlubek ktory juz nic nie zdziała. a zycia nie odebralo sie czlowiekowi - ..sumienie pozostaje czyste ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |