Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Uniwersytet Śląski powinien być przemianowany na IDEOLOGIAtet Śląski? |
to zależy gdzie się zapiszesz zazwczaj jak zapłacisz za prawko i wbierzesz instruktora ktory ma samochod jako jeden i masz sporo wolnego czasu to w miesiac wszystko załatwisz, wszystko zależy od tego w jakich godzinach mozesz jezdzic na "ranki" jest wiecej miejsc u instruktorow poniewaz po południami jezdzą ci ktorzy sie jeszcze ucza w szkolach :) ja u FERENCA po miesiącu juz miałam egzamin zdany za 1 podejsciem .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Uniwersytet Śląski powinien być przemianowany na IDEOLOGIAtet Śląski? |
I Gala Ślubna odbędzie się w niedzielę, 1. kwietnia w hali sportowej przy Szkole Podstawowej nr 9 w Łomży. Pokazy będą trwały od godz. 10.00 do 17.00. Bilet wstępu na Galę kosztuje 6 złotych.
|
|
Lepiej zatrudnić kogoś i będzie oddzielał kupę od sików za niewielkie pieniążki.
|
|
maly jak dorosniesz to pogadamy :) wielkosc hmmm do 6m3 z drenami ale co do baktrii nie jestem pewna jeszcze..a jaka jest roznica?? Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
BRAK NICKA, przede wszystkim pamiętaj o znakach interpunkcyjnych, bo ciężko się czyta te wypociny, a po za tym, to ty chyba nie wiesz jak działają biura nieruchomości i stąd twe żale...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |