Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do kasty |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do kasty |
urlop pewnie wziął i nie ma
|
|
!!!!
|
|
Jak wyzej
|
|
|
I co? Chcesz sprzedać czy co?? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
|
Już kilka razy chodziła mi po głowie chęć wystartowania w Złombolu, więc skoro jest możliwość aby wziąć udział w podobnym wydarzeniu to jestem jak najbardziej za :) Ktoś jeszcze czy jedziemy we dwóch?
|
|
iść do psychologa - to mogą być objawy depresji..nie pić bo kac powoduje wieksze tego typu dolegliwosci...
|
|
|
|
Do pracy isc, i niemyslec o milionach.Tylko uczciwie pracowac a zobaczysz ze zycie nabierze sensu.
|
|
I upić się nie będzie warto, bo nie będzie czasu:-))
|
|
Temat dla prezesa PKS w Łomży: brak rzetelnej informacji o odjazdach autobusów PKS w kierunku Łomży z prowizorycznych przystanków komunikacji stołecznej z W-wy Wschodniej. Podróżni zdezorientowani latają po całym placu manewrowym dla autobusów podmiejskich , jakieś kartki przylepione do słupów na przystankach które za moment wiatr i deszcz zmyje, brak jakiejkolwiek ławki dla podróżnych. Kierowcy podmiejskich żartują co to za firma to przylepiła. Istny horror dla pasażerów, których traktuje się jak bydło. Jest to zapewnie tymczasowe rozwiązanie ale czy naprawdę nie stać PKS na porządny rozkład jazdy i trochę szacunku dla podróżnych. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
ze spotkania z tym sympatycznym Mamedem wyniosłem dwie ciekawe sprawy. Po pierwsze to bardzo ładnie powiedział ,że w polsce czeczeni powinni po sobie zostawić dobry ślad bo są tu gośćmi i drugie to fakt ,że on do Czeczeni jeżdzie do swojej rodziny 5 razy w roku. Więc wobec tego zastnawiam sie czemu w większości reszta pozostawia te złe ślady i co faktycznie stoi na przeszkodzie powrotu ich do kraju. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Może jakiś dobry psycholog, psychiatra? To przecież nie jest żaden wstyd. Choroba taka sama jak każda inna. Tak nie może być wiecznie. ! :) Jest wiele osób, których życie przestało cieszyć. Ono wtedy jakoś przestaje mieć głębszy sens, człowiek budzi się nad ranem i zastanawia się, czy znowu wszystko się nie rozwali... Wiem coś na ten temat. Pozdrawiam
|
|
Daro426, a Ty tak poważnie, czy masz zwykłego dooołłłłaaaa?
|
|
Sorry. Miało być- Daro462. Kasia..
|
|
Klasyki... Mr_Andrzeju, Zmniejszając odrobinę zdjęcia, będziesz mniej krzykliwy, a bardziej czytelny. Proszę"? http://www.youtube.com/watch?v=Y_GoDzYI5Lw STRANSKY
|
|
A jakie towary i kto je będzie do Łomży wysyłał koleją?Tesco do galerii Weneda??? W takim razie następne pytanie: przed likwidacją połączenia jakie towary i do których fabryk były przysyłane koleją?ile procent tych towarów gineło po drodze i jaki był koszt tego ? szczególnie osiowe itp.Jeżeli by to było opłacalne ekonomicznie to napewno by to funkcjonowała nadal.
|
|
Na gazie trzeba jeździć, po co przepłacać. A gaz ostatnio staniał. Kasia..
|
|
biess(pieczny), SORRY ! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Meg dziękuję Ci a to specjalnie dla Ciebie..... http://www.youtube.com/watch?v=PpcaM2qg5-c Miejszy nuta ok :-)
|
|
Co myslicie o pracy w tej hurtowni?i jakie sa tam zarobki.
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Toruńską,przed M1 w prawo...najszybciej i najprościej- polecam.
|
|
megan !! nick nicka moze wyzywać osmieszać ponizać do woli :) inny wątek to już gdyby to były dane osobowe zamieszczone w tym :) a i moje pisanie nie bylo kierowane do osoby ze zdjęć tylko do osoby marudy i zezowate szczęscie :) wiec nie mow mi tu ze kogoś publicznie obrazam bo tak nie jest :) poczytaj sobie jeszcze raz a twoje gadanie i na darmo pisanie o mnie lub na moj temat to mi lata mozesz pisać ile chcesz :) inaczej pogadamy gdy już moje dane zdobędziesz i zaczniesz mnie oczerniać tutaj wiec mozesz mnie w d__e pocałować swoimi komentarzami :) w internecie mozesz być kazdym w realu się poznaje prawdziwe "ja"
|
|
Przecież ty nie szukasz pracy, dobrze ci się powodzi, sam pisałeś. Kasia..
|
|
Autor: raqlan (---.tel.tkb.net.pl) Data: 19-03-12 23:33 SZANOWNI DRODZY FORUMOWICZE :) Z PRZYKROŚCIĄ ZAWIADAMIAM ŻE ......... CO NASTĘPUJĘ : OSOBY PRZEDSTAWIONE NA ZDJĘCIU TO OCZYWIŚCIE TEN BRZYDAL MARUDA I DLATEGO GO ZADNA PANNA NIE CHCE I OTO SAMOTNY CZLOWIEK :) KTORY KUPUJE SOBIE CIUCHY PO 1 ZŁ W SKLEPACH :) NIBY MA SWOJĄ DZIAŁALNOŚĆ A NAWET OKULARY MA PRZESTARZAŁE I AUTO GRUCHOT :) OTO CALA PRAWDA Z JAKIM NIEWYPARZONYM JĘZOREM MAMY TU DO CZYNIENIA NA FORUM I KTORY SPRAWIA ZE SCHODZI NA PSY W SŁOWNICTWIE :) OTO NASZ SZANOWANY NAUCZYCIEL ,PRZEZ KTÓREGO MAŁE DZIECI STAJĄ SIĘ CHULIGANAMI I MAJĄ NIEWYPAŻONY RYJ OD JEGO TEKSTÓW :) AAAAAAAAAAAAA I JESZCZE CHCIAŁBYM POINFORMOWAĆ :) BABA ZEZOWATE SZCZESCIE TEZ JEST BRZYDKA :) ZA WKLEJANIE LINKÓW NA FORUM JUZ PEWNEJ PANI POZEW NA TACY OTRZYMAŁA :) I TERAZ DOPIER****** ŁA MARUDZIE PODAJĄC JEGO DANE OSOBISTE OTO MOI DRODZY CAŁA PRAWDA :) W NASTĘPNYM ODCINKU BĘDZIE TWARZ ZEZOWATEGO :) OCZYWISCIE JA TEGO NIE ZROBIE BO WSPÓŁCZUJĘ TEJ KOBIECIE :) A JAKBYM TO ZROBIŁ POPEŁNIŁABY SAMOBÓJSTWO :) GDYBYM TO NACZEPIŁ HAHAHHAAHAHAHA ZALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL MARUDA PAKUJ MANATKI BO JUŻ NAWET PRACY TU NIE ZNAJDZIESZ :):) raqlan jeżeli z domku nie wyniosłeś szacunku, to i za żadne pieniądze go nie kupisz, nie okażesz, nie zdobędziesz od innych.
|
|
ale ja nie potrzebuje szacunku ani do marudy ani na zezowate szczescie oni mnie obrazali od kiedy ja zezowatemu probowalem pomoc ze nie mial racji co do rozpowszechniania danych osobowych na innym portalu np forum jest karalne a wywijał się ,że nie jest , upublicznila profil pewnej dziewczyny z facebooka i stad zaczęły się wyzwiska w moją stronę od marudy i zezowatego :) więc teraz mamy o to prawdę że zezowate nie miał racji i cały czas przeprasza :) teraz upublicznił profil zapewnie marudy nie wiem a z tego co przed chwilą wkleiłaś to jak widzisz mowiłem o marudzie a nie o tej osobie ktora jest na zdjęciu i czytaj uwaznie co tam jest napisane .
|
|
Jakiś czas temu pisali tu na forum że marnie! Teraz to w Łomży wszędzie wyzysk do upadłego i żerowanie na bezrobociu! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
Autor: megan (---.146.36.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 20-03-12 13:00 Andrzeju, Swoją nienawiść okazujesz słowem z każdym zdaniem, z każdym kliknięciem, w każdej myśli a nawet oddechu. Po co jeszcze ten krzyk obrazkowy, jesteś wystarczający czytelny. Miłego dnia ____________________________________________________________ Widać po tym co mówisz że nie jestem dla ciebie czytelny. Mówisz że okazuję nienawiść - mówisz to od siebie czy inni ci powiedzieli. To nie ma słów nienawiści tu są słowa zwykłej prawdy trudne do zaakceptowania przez tych których dotyczą. Nie rozumiesz mnie mówię językiem zrozumiałym polskim w duchu polskiej wiary tu chrzczonych i wychowanych tak samo jak ja. Pytanie dlaczego mnie nie rozumiesz(?) Na początek nie doszukuj się podtekstów kontekstów nie czytaj między zdaniami nie analizuj nie zagłębiaj się w to co jest poza prostą widoczną w zdaniach treścią którą w ten sposób omijasz brnąc we własne widzimisię. Nie dawaj w ten sposób fałszywego świadectwa prawdzie przeciw bliźniemu swemu którego tym widzimisię nieuczciwie postrzegasz. Ja Nie krzyczę coś w twojej głowie krzyczy albo może się nawet tam przekrzykuje prawda z fałszem i masz wrażenie krzyku. Ja do głowy Tobie nie wchodzę nie wiem co się w niej dzieje więc i Ty nie mów wobec mnie tego czego nie możesz sama sprawdzić sugerując mi coś co rzekomo mnie dotyczy a co się tobie tylko wydaje. Tacy jak oni mówią czasem mówią w beznadziejnym radio nadzieja że trzeba uważać bo prawda zabija (?) ale nie mówią już co zabija i co w ten sposób ożywia. O czym to świadczy ...
|
|
Tego zdjęcia już wystarczy! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
Pomogą tylko podwyżki płac a nie protesty! Jeżeli wszystko idzie w górę a pensje w miejscu i pracodawcy tylko patrzą jak zapłacić jak najmniej i zwolnić starego a przyjąć młodego za mniejsze pieniądze to nie dziwne że paliwo drogie!!! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
Autor: Mniejszy (---.adsl.inetia.pl) Data: 20-03-12 13:34 A może jakiś utwór byś polecił w taki słoneczny dzień? __________________________________________________________ Ok. Mówisz masz. Ewangelia Jezusa wg św. Jana - cała "na słonecznie oświecony dzień" o którym wspominasz i niech ci przyświeca. Utwór cały który jest utworem do którego jest potrzebny specyficzny "słuch muzyczny" inaczej nie wydobędziesz brzmienia treści muzy zawartej w nucie J8,32 you must go home
|
|
Autor: megan (---.146.36.66.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 20-03-12 13:51 Tak, piszesz poprawną polszczyzną, jednak piszesz w sposób trudny. Nie potrafię czytać Ciebie wzrokowo nie zagłębiając się gdzieś pomiędzy. Piszesz że nie krzyczysz, mój odbiór jest inny, choć zaprzeczasz, pozwól że pozostanę przy ocenie własnej. __________________________________________________________ Pozostań przy własnej ocenie ale w niej się nie zatrać. Człowiek który odzyskuje słuch lub wzrok musi przejść okres adaptacji bo nawet mały szelest i małe światełko jest dla niego "bolesne" a raczej porażające. tak jak wyjście z mroku piwnicy na łąkę pod gołym niebem w słoneczny dzień. O czym to świadczy ... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
a jakis autobus? bezposredni na 14
|
|
Nie ma sprawy podaj maila.
|
|
Andrzejku :) Cieszą cie kościelne fatałaszki to specjalnie dla Ciebie dedykuje ten utworek :):) http://www.youtube.com/watch?v=1iX3v539ilw Potańcz pobaw się , raduj sie wiosna idzie chłopie :):):)
|
|
Nazywa się Krzysztof Zieziula, ale terminy ma naprawdę na dużo do przodu zaklepane. To jego bloog i malutka próbka tego co robi. http://sprincik.blogspot.com/ Powiem Ci tak, jesteśmy zadowoleni, zapłaciliśmy 2500 zł w 2011r za zdjęcia i kamerę i płytkę blu ray był u nas jeszcze sporo po torcie. W Gdańsku za taką usługę bierze 2 razy tyle. Zdjęć obrobił nam 100 a wszystkich mamy zrobionych ponad dwa tysiące, do odrzucenia, takich co się nie nadają jest góra 5! Nie chcieliśmy albumu tylko foto księgę ale on się pomylił i zrobił nam album ale żadnego problemu nie było i foto księgę też nam zrobił w tej samej cenie. Z tym, że z foto księgi nie jesteśmy zadowoleni bo nie tak ją sobie wyobrażaliśmy, trochę już ją na odwal zrobił, może dlatego, że ten album nam dał. A na plener możesz z nim jechać w tej samej cenie na drugi koniec Polski, gdzie sobie chcesz. Materiał odbiera się u niego w ten sposób, że najpierw oglądasz to co zmontował, akceptujesz i dopiero odbierasz. Chociaż u nas tak nie był bo akurat kręcił wesele w Łomży i przywiózł nam materiał bez akceptacji, tak się umówiliśmy.
|
|
taa... To już "Chrystoteka"* cy jeszcze nie "Chrystoteka"* ? * - zapożyczenie ze słownika twórców tego religijnego bajzlu. Szanowny przedmówco Ale bądź obiektywny i pokaż teraz jak didżeje i instruktorzy tańca nauczają Ewangelii wykonując pracę duszpasterską której nie wykonują rozpasani kapłani. Skoro duszpasterze (kapłani) wzięli się za politykę, gospodarkę środkami trwałymi i pracą wodzirejów na imprezkach to zapewne... ... politycy, ekonomiści, księgowi, wodzireje i inni pracownicy sektora finansów i rozrywki wzięli się za robotę duszpasterską na której się nie znają i której złych skutków wszyscy doświadczamy (?) O czym to świadczy ... Kasia..
|
|
No to się wszystko zgadza, jesteś małpą wg. teorii Darwina. On też był wielkim niby naukowcem, też wiele pracował. W tym przypadku, jeśli chodzi o Ciebie nie mam żadnych wątpliwości. Co uczony to uczony. Więc się chyba zgadzasz, albo ty sam jeszcze więcej wiesz co działo się "miliony" lat temu:DDDDDD. Jak tam małpy z małp powstawały. Tylko skąd ta pierwsza małpa się wzięła? Znasz odpowiedź, to wyjaśnij. Kasia..
|
|
Chciałabym dowiedzieć sie kiedy są dni otwarte w 1lo ;) jakby ktoś wiedział to prosze o informacje;D
|
|
Witam! Chciałam spytać czy ktoś może wie, kto podejmuje się leczenia wszystkich popsutych zębów na raz...jaki stomatolog... w Łomży, okolice Łomży bądź Białegostoku...
|
|
Zapomniałem napisać, że chamstwo w tym poście nie jest wskazane. Pozdrawiam
|
|
Na Prusa 8 nigdy nie było stomatologa a mieszkam 15lat z tego co mi wiadomo w 18 jest stomatolog do dziś sam tam nawet nieraz chodziłem i było dobrze
|
|
kamin60 pewnie jej chodziło o dziadka Granda ;P
|
|
Bajeczki opowiadane przez polskie media mało mnie interesują . 02/21/2011 Economic Boom Poland Is Europe's New High-Flyer By Jan Puhl Part 2: A More Open and Easygoing Country It feels like a startup in the offices across from Czarnecki's new skyscraper, amid the cubicles, orange beanbag chairs and isotonic soft drinks in the refrigerator. Here, some 50 programmers are developing components for Microsoft's Bing search engine and other software. "There are some very good computer scientists here," says Rusewicz. The most talented professionals earn almost as much in Wroclaw today as they do in Boston, he adds. "The young people in Poland are highly motivated." After returning from the United States, Rusewicz was astonished by the enormous shift in the mentality of younger Poles. The country's historic traumas -- the suffering under the Nazis, the Katyn massacre, during which Soviet intelligence agents wiped out almost the entire Polish elite, and the depressing period under the communists -- were no longer an issue. "None of the people working here are interested in the Polish cult of martyrdom, which preoccupied the country for decades," he says. Poland has become more open and easygoing, which has also helped ease tensions with its neighbors, particularly in the West. Rafal Dutkiewicz, who has just won reelection as mayor of Wroclaw with more than 70 percent of the vote, senses this on his trips abroad, to Berlin, for example. The German capital is a three-hour drive from Wroclaw, while the trip to Warsaw takes four-and-a-half hours. He stays at the Grand Hyatt on Potsdamer Platz, he feels comfortable as he walks through the lobby in casual clothes, and his German is perfect. He meets with politicians and business leaders in Berlin, including German President Christian Wulff. "We Poles Are Very Ambitious" "The economy in Wroclaw is developing at a faster pace than in China," he says. Eight years ago, 200,000 passengers a year were arriving at the city's airport. Today it's two million. Since EU accession, wages have gone up by 50 percent in Wroclaw, and the city's tax revenues have tripled. Dutkiewicz provides investors with the services of personal project managers, who are paid for with city funds and help them get whatever they need, from building land to construction permits to hotel rooms. "We Poles are no better than other nations, but we are very ambitious. We come from the very bottom and we want to get to the very top," he says. It's been three years since the conservative nationalist Kaczynski brothers were in charge in Warsaw, but now the ice age in German-Polish relations has thawed. Following Prime Minister Donald Tusk's arrival into power in Warsaw, the dispute over the planned center for expellees in Berlin was settled without much fanfare. Today, Poles and Germans jointly advocate a more powerful EU military force. Berlin and Warsaw have found even more common ground during the euro crisis. When Chancellor Angela Merkel was hesitant to agree to financial guarantees for Greece, she received surprising support from the Poles. Warsaw and Berlin are both committed to economic austerity. The Polish constitution includes a debt limit, and the banking sector is subject to strict controls that largely prevented Poles, unlike the Hungarians and those in some Baltic states, from borrowing in foreign currencies. In Budapest and Riga, such loans drove hundreds of thousands of small companies into bankruptcy during the crisis. The National Bank of Poland, on the other hand, devalued the zloty and was thus able to enhance Poland's export capacity. Prime Minister Tusk, eager not to relinquish this instrument too soon, apparently doesn't want to introduce the euro until 2015. Nevertheless, Finance Minister Jacek Rostowski is already a frequent guest at meetings of the Euro Group. The Merkel administration in Berlin hopes that Poland will become its ally in the conflict with the spendthrift southern countries in the Euro Group. This suits Warsaw's ambitions. In July, Poland will assume the chairmanship of the European Council for the first time, in the expectation that it will finally be able to cooperate on equal terms with Europe's big players. "I am a fan of the European Union," says Wroclaw Mayor Dutkiewicz, who shares the sentiments of many Poles -- a people who could very well be the biggest champions of the European idea on the continent. "We have managed to derive maximum benefits from our membership," says Dutkiewicz. Wroclaw's Most Impressive Export This would probably never have happened without Poland's new view of the Germans. Anyone who disagrees should meet Marek Krajewski. Krajewski lives on Grunwald Street, surrounded by a sedate middle-class world of high ceilings, textile wallpaper, thick carpets and massive tiled stoves in every room. Thick leather-bound volumes fill the antique bookshelf, while a modern flat screen TV is concealed to the left of the bureau. As a child, Krajewski watched the Polish communists try to eradicate all things German in the city. They renamed the streets, flattened German cemeteries, removed old monuments and turned Breslau into Wroclaw. But not all traces could be erased. "The Poles were always secretly attracted to the German past," says Krajewski. "They feared the Germans because of history, and yet they admired them for their economic prowess." He should know, because he now produces Wroclaw's most impressive export -- crime novels which have a German, Eberhard Mock, as the protagonist. Set in the period from the 1920s to the 1940s, Mock works for the vice squad in Breslau, as Wroclaw was once known. He is a hard drinker, corrupt and attracted to loose women. But he also hunts down murderers. Mock's cases have been translated into 18 languages, and the German antihero is a superstar in Poland. Mock author Krajewski has already sold more than a million copies of his novels "Death in Breslau," "Ghosts in Breslau" and "Fortress Breslau." "My success shows that the Poles are slowly overcoming their Germany complex," he says. The fact that they often spend their evenings with detective Mock is a sign of their new self-confidence, Krajewski believes. "We have become citizens of the world. We are no longer the victims." spiegel.de
|
|
W Lomzy nie ma takiej opcji. W Bialym tez chyba raczej nie. Jedynie jakas klinika co kladziesz sie spac, a rano wychodzisz z pieknymi zabkami.
|
|
Andy C po raz kolejny wklejanie sciany tekstu... Nie umiesz wstawiac linkow? Poza tym znow zaczyna sie seryjne kopiowanie artykulow w Bog wie jakim celu... Ten powyzej akurat pokazuje tylko, ze jak ktos chce i potrafi, to zarobi dobrze. Ale nie odpowiedziales mi na wczesniejsze pytanie? Dorzuciles sie cos na biednych, czy "pomagasz" tylko piszac posty? Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |