środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nie/rządowa farma trolli działa nadal...

Podkulił mądruś ogonek pod tylna częśc ciała i siedzi teraz cichutko :)
A było się zastanowic nad swoja głupotą kiedy pisałem że to maja być moje zdjęcia :):)
Ale tak sie zacietrzewiłes że nawet nie zwracałeś uwagi na to co do ciebie pisałem , no to teraz masz :)

Ciekawe na ile ten numer wyceni osoba na tych zdjęciach :):)
Czuje że troszke z ciebie zdoi :):)

A i przeprosiny na foeum obowiązkowe i to dużymi literami :)
hehehe juz sie uśmiecham na widok twojego podkulonego oganka i spuszczonego w pokorze łebka :):)

Noi to Dobrej nocy Zeze i miłych snów :)

hahaha hihihihiiiiii hehehehehe :):)

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nie/rządowa farma trolli działa nadal...

Dobranoc immortal:)

albo sprawa w sądzie raglan.... wkurzyłeś mnie gościu......

Zezuś nie do Ciebie to było ale jeżeli tak piszesz to pokaż mi że masz moje pozwolenie do używania mych zdjęć na forum?? ma to tylko redakcja 4lomza

Skoro nawet admin kasuje jego posty to może dotarło wreszcie do tego debila że najlepiej aby się nie odzywał ...

Kasiulek dzięki za informacje ale i tak jutro będę mieć jego namiary

zezowate mloda kobieto - o sobie mowisz ? bo twoja reputacja na forum to juz marna, w lomzy rowniez, modl się zeby to cię maruda nie ujawnił lepiej tutaj bo wtedy będą cię palcami na ulicy wytykać i zwazaj na słowa ktore do mnie mowisz bo ty kozaczyno jak maruda cię ujawni to ja chętnie zobaczę ci mi masz w 4 oczy do powiedzenia .

cię to pewnie mrówka w d_pe ugryzła ze do kazdego się czepiasz i sobie problemów robisz zachowujesz się jak kobieta która ma codziennie okres weź idz do szpitala

innych tu publikujesz i ujawniasz a z ciebie taki kozak !! moze sie w koncu przymkniesz jak to ciebie tu ujawnią

O.K, ale co według Ciebie z towarowymi?

Właśnie fanka bocianka sama musi się nauczyć czytać ze zrozumieniem - dyskusja dotyczy pociągów towarowych.

Dziwne jest to, że poprzedni prezydent w związku z przygotowaniami do powstania strefy ekonomicznej doprowadził do likwidacji zespołu bocznic, które dla tej strefy były potrzebną infrastrukturą. A obecny prezydent, w podobnej sytuacji, godzi się na okrojenie stacji kolejowej, co może mieć negatywne skutki dla przemysłu.

Bardzo dobry jest przykład perspektywy budowy via baltici.Na taką budowę kruszywo dostarczane jest w jak najdłuższych składach, aby do się mogło kalkulować wykonawcy. Zostawienie 500 mb toru znacznie ograniczy możliwość wykorzystania transportu kolejowego przy budowie.

Serdecznie dziękujemy za wszystkie głosy oddane w dniu wczorajszym. Przypominamy że najważniejsze jest systematyczne głosowanie. Prosimy o jeszcze większe wsparcie uczniów ze szkół w Łomży. Zachęcamy także dorosłych do głosowania.

witam

coraz więcej z nas he he cieszy się dzisiejszym porannym słoneczkiem

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org