Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nie/rządowa farma trolli działa nadal... |
Podkulił mądruś ogonek pod tylna częśc ciała i siedzi teraz cichutko :) A było się zastanowic nad swoja głupotą kiedy pisałem że to maja być moje zdjęcia :):) Ale tak sie zacietrzewiłes że nawet nie zwracałeś uwagi na to co do ciebie pisałem , no to teraz masz :) Ciekawe na ile ten numer wyceni osoba na tych zdjęciach :):) Czuje że troszke z ciebie zdoi :):) A i przeprosiny na foeum obowiązkowe i to dużymi literami :) hehehe juz sie uśmiecham na widok twojego podkulonego oganka i spuszczonego w pokorze łebka :):) Noi to Dobrej nocy Zeze i miłych snów :) hahaha hihihihiiiiii hehehehehe :):) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nie/rządowa farma trolli działa nadal... |
Dobranoc immortal:)
|
|
albo sprawa w sądzie raglan.... wkurzyłeś mnie gościu......
|
|
Zezuś nie do Ciebie to było ale jeżeli tak piszesz to pokaż mi że masz moje pozwolenie do używania mych zdjęć na forum?? ma to tylko redakcja 4lomza
|
|
Skoro nawet admin kasuje jego posty to może dotarło wreszcie do tego debila że najlepiej aby się nie odzywał ...
|
|
Kasiulek dzięki za informacje ale i tak jutro będę mieć jego namiary
|
|
zezowate mloda kobieto - o sobie mowisz ? bo twoja reputacja na forum to juz marna, w lomzy rowniez, modl się zeby to cię maruda nie ujawnił lepiej tutaj bo wtedy będą cię palcami na ulicy wytykać i zwazaj na słowa ktore do mnie mowisz bo ty kozaczyno jak maruda cię ujawni to ja chętnie zobaczę ci mi masz w 4 oczy do powiedzenia . cię to pewnie mrówka w d_pe ugryzła ze do kazdego się czepiasz i sobie problemów robisz zachowujesz się jak kobieta która ma codziennie okres weź idz do szpitala innych tu publikujesz i ujawniasz a z ciebie taki kozak !! moze sie w koncu przymkniesz jak to ciebie tu ujawnią
|
|
O.K, ale co według Ciebie z towarowymi?
|
|
Właśnie fanka bocianka sama musi się nauczyć czytać ze zrozumieniem - dyskusja dotyczy pociągów towarowych. Dziwne jest to, że poprzedni prezydent w związku z przygotowaniami do powstania strefy ekonomicznej doprowadził do likwidacji zespołu bocznic, które dla tej strefy były potrzebną infrastrukturą. A obecny prezydent, w podobnej sytuacji, godzi się na okrojenie stacji kolejowej, co może mieć negatywne skutki dla przemysłu. Bardzo dobry jest przykład perspektywy budowy via baltici.Na taką budowę kruszywo dostarczane jest w jak najdłuższych składach, aby do się mogło kalkulować wykonawcy. Zostawienie 500 mb toru znacznie ograniczy możliwość wykorzystania transportu kolejowego przy budowie.
|
|
Serdecznie dziękujemy za wszystkie głosy oddane w dniu wczorajszym. Przypominamy że najważniejsze jest systematyczne głosowanie. Prosimy o jeszcze większe wsparcie uczniów ze szkół w Łomży. Zachęcamy także dorosłych do głosowania.
|
|
witam coraz więcej z nas he he cieszy się dzisiejszym porannym słoneczkiem TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |